Haberler

Ankara'nın başkent oluşunun 98. yılı Çankaya'da hafta boyunca etkinliklerle kutlanacak

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, Ankara'nın başkent oluşunun 98. yılını hafta boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Çankaya Belediyesi, Ankara'nın başkent oluşunun 98. yılını hafta boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 9 Ekim'de başlayacak kutlamalarda sergiler, senfoni ve caz konserleri, söyleşiler ve bando gösterileri yer alacak.

İlk gün düzenlenecek Koray Avcı konserinin ardından, 11 Ekim'de Kuğulupark ve Uğur Mumcu Parkı'nda "Meçhul Seyyahların Ankara Fotoğrafları" sergisi başkentlilerle buluşacak.

Çankaya Belediyesi Gençlik Bandosu, Bahçelievler 7. Cadde, Atapark çevresi ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde 12 Ekim'de gösteriler düzenleyecek. Ayrıca aynı gün Zafer Parkı'nda "Bir Başkenttir Ankara" senfonik konseri başkentli müzikseverleri bir araya getirecek.

Oğuz Boran, Taylan Cansızoğlu ve Özgür Özkan'ın yer alacağı "Bir Masaldır Ankara" konseri 13 Ekim'de Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde sergilenecek. Konserde, türkülerle Ankara'nın başkent oluşunun hikayesi anlatılacak.

14 Ekim'de Uğur Kavas ile "Ankara'dan Sahneler Sergisi" ve "Ankara Sineması üzerine söyleşi"yle devam edecek etkinlikler, 15 Ekim'deki Zeynep Bastık konseri ve ardından 16 Ekim'de İsmail Tunçbilek ve Şenay Lambaoğlu'nun Kuğulu Parkta vereceği "Sazla Caz Buluşuyor" konseriyle son bulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Belediyesi Çankaya Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title