Haberler

Alaattin Çakıcı yeni mektup paylaştı, 3 belediye için hükümete seslendi: CHP'nin yapamadığını yapmanızı talep ediyorum

Güncelleme:

Alaatin Çakıcı, Twitter hesabından "Bodrum, Milas ve Marmaris'te bu yaz ne oldu?" başlıklı mektup paylaştı. Çakıcı, "CHP, Milas Belediyesi'yle ilgili neden bir araştırma yapmıyor. Sayın devlet büyüklerimizden bir vatandaş olarak isteğim; bu il ve ilçelerle ilgili CHP'nin dile getirmediği devletimizin sorumlu olduğu yetim hakkını korumalarını kendilerinden talep ediyorum" dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirip hükümete seslendi.

"CHP'NİN YAPAMADIĞINI YAPMANIZI TALEP EDİYORUM"

"Bodrum, Milas ve Marmaris'te bu yaz ne oldu?" başlıklı mektubunda, "İkide bir sayın muhalefet lideri, ortakları ve kurmayları meclis kürsüsünde sakız gibi ağzına doladığı tank ve palet fabrikası, yetim hakkı, aş-iş konularını batı ve okyanus ötesi üst aklın yönlendirmesiyle doğru olmayan söylemleri sürekli olarak gündeme getirmektedir. Devletin ve milletin bekasını bir seferlik olsa bile şaşkınlıkla diline sürçü lisan etmedi. Milas Belediyesi ile ilgili neden bir araştırma yapmıyor. Hani o namus abidesi, yetim hakkı savunucusu tavrıyla Milas ve çevresinde olanlarla ilgili genel merkez, il ve ilçe teşkilatları bir çalışma yapmıyor. Vatandaşın görevi ülke yönetimindeki çatlaklıkları dile getirmektir. Sayın devlet büyüklerimizden bir vatandaş olarak isteğim; bu il ve ilçelerle ilgili CHP'nin dile getirmediği, devletimizin sorumlu olduğu yetim hakkını korumalarını kendilerinden talep ediyorum." dedi.

"NEDEN DİLE GETİREMİYORSUN?"

Çakıcı, mektubunun sonunda "Not" olarak belirttiği alanda Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Çakıcı, "Sayın muhalefet lideri, Cumhur İttifakı'na saldıracağınıza yüzde 80 milli savunma sanayisi, tüneller, otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründen başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuğunu neden dile getiremiyorsun?" ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı yeni mektup paylaştı, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Alaattin Çakıcı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Hizir Hasta:

Hiç kimse PKK, ya bu kadar sitemkar olmamış,, Devletine bağlı milliyetçi ÇAKICI mafyadan ayrı tutulması gerekir.

134
209
yanıtYanıtla
bekir yapici:

CEK SENET MAFIASINDAN SILAH KACAKCISINDAN DOLANDIRICIDAN SUC ÖRGÜTÜ LIDERLERINDEN UYUSTURUCU BARONLARINDAN YALANCIDAN YALAKADAN YAGCIDAN DÖNEKTEN HAK HUKUK HARAM HELALI BILMEYENDEN BU ÜLKEYE FAYDA BEKLEMEK ONLARIN KENDI CIKARLARINDAN ÖNCE MAZLUMUN MAGDURUN YETIMIN HAKKINI CIKARLARINI DÜSÜNDÜKLERINI SAVUNDUKLARINI KOLLADIKLARINI DÜSÜNMEK SAGLIKLI BIR INSAN BEYNINLE UYUSMAZ BIZIM ÜLKEMIZDE ZENGINDEN ALDIGINI FAKIRE VEREN ALDIGI HARACI ARAZIYI MAZLUMA KARSILIKSIZ VEREN TEK BIR BABA YOKTUR

yanıt272
yanıt37
Erdal Atalay:

Bu Efendinin hiç sözüne itibar etmem,ne amaçla istek yaptığı biraz düşündürücü doğrusu,bana kalirsa o bölgede kendine bir rant peşinde.

179
68
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Yaw bikere sen kimsin talep nealaka Snn sifatin ne ciKmisin gez keyfini cikar Sal milleti kardesim

165
56
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Buadami seviyorum ülkücü olarak ama buda beni hayal kırıklığına uğrattı yazıklar olsun

133
87
yanıtYanıtla
Hüseyin Bozağaç:

Mafyalara artık ekmek çıkmıyormu

170
35
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Memleket Mafya ülkesi haline geldi... Bir tarafta biri devlete ahkam kesiyor, bir tarafta biri devlete öneriler veriyor falan... Bizim savcılar vs'nin ise hiiiiiç umurunda değil!!!

160
32
yanıtYanıtla
Hüseyin Başalma:

Türkiye cumhuriyetinde Atatürk, DEN sonra gelen tek adam bu ilke için gizli ve sesiz savaştı

39
121
yanıtYanıtla
bekir yapici:

NERDEN BILIYORSUN YANINDAMIYDIN BIZ KIMIN NE OLDUGUNU MILLIYETCILIK MASKESI ALTINDA NE ISLER CEVIRDIKLERINI SUSURLUK OLAYINDA GÖRDÜK HESAPTA MILLIYETCILER SERVETI YOLDAMI BULDULAR DERSIN:

yanıt44
yanıt12
Danış Çelik:

Allah aşkına mafya bile yalakalık yaptigi memleket te Allah vatandaş a yardımcı olsun inşallah

121
35
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title