Haberler

AK Parti milletvekilleri basın toplantısı düzenledi

Güncelleme:

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Karabük İl Başkanlığınca basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 40-50 yıl önce yapıldığını, güçlendirme gerektiğini belirterek, bu okulun tamamen Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) tarafından yapılmasını arzu ettiklerini bildirdi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş de ilde eksik olan hizmetlerden birisinin millet bahçesi olduğunu ifade etti.

Türkiye'de 76 ilde millet bahçesi olduğunu anlatan Güneş, Karabük'e de İstasyon bölgesine millet bahçesinde olan ünitelerin gelmesi konusunda proje yapma çalışmalarının başladığını kaydetti.

İl Başkanı İsmail Altınöz ise önceki hafta Ankara'daki il başkanları toplantısında söz alarak Karabük ile ilgili 3 önemli konudaki sıkıntıları aştıklarını dile getirdi.

Karabük'ün girişindeki kavşak projesi, Beşbinevler'e yapılması planlanan hastane ve Yenice ilçesine getirilmesi planlanan doğalgaz ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekli talimatları verdiğini vurgulayan Altınöz, "Vekillerimiz ile daha önce de bakanlıklarda defalarca bu konuları takip etmiştik. Bu 3 önemli olayı sizin aracılığınız ile de kamuoyuyla paylaşmış olacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Lisesi Milletvekili Cumhur Ünal Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title