Haberler

Güzelyalı Ortaokulu Anneleri Dans Ediyor

Güncelleme:

Anneler 10 Haziran da Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek Güzelyalı Ortaokulu Yalı Dans Derneği'nin 10. yıl gecesinde Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'na destek için halk dansları gösterisi yapacaklar.

Güzelyalı Ortaokulu Yalı Dans Derneği'nde dans eden öğrencilerin anneleri Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'na destek için her hafta bir araya gelip, dans ediyorlar. Anneler de üstlerine düşeni yapmaya özel gece de sahneye çıkmaya karar verdi.Her yıl iki ayrı grup halinde halk danslarımızı sergileyen anneler bu yıl 10 Haziran da Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek özel gecede toplayacakları bağışlarla eğitimde eşitlik için farkındalık yaratmayı hedefliyorlar.

Anneler adına Seçil Selçuk "Güzelyalı Ortaokulu anneleri olarak çocuklarımızın dans dersinde beklediğimiz zamanı iyi değerlendirmek amacıyla anneler dans grubunu kurduk. Yıllar içinde daha profesyonel hale geldik. Çocukları mezun olup giden annelerimiz bile hala bizimle. Bu yıl Kıbrıs'tan gelen teklif ile geçen hafta Mor Menekşe Festivaline katıldık. Güzelyalı Ortaokulu'ndaki üretme, paylaşma kültürü ile bu sene gecemizi eğitimde farkındalık yaratmak için gerçekleştireceğiz." Dedi.

Dernek Kurucusu ve aynı zamanda anne olan Nihal Ekren ""Annelerimle guru duyuyorum. Anne olmak bizim kültürümüz de kendi çocuğunla beraber her çocuk için kaygı, endişe duymak, paylaşmak, paylaştırmak demek, bizim annelerimiz de bu gecenin Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'na destek için yapılacak olmasını çok önemsiyoruz. Çocuklarımızın akranları için küçükte olsa bir katkı sağlayabilmek hepimiz için büyük mutluluk olacak. " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Çağdaş Güzelyalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title