Haberler

Güzel Oyuncu Beril Kayar: Tek Eşli Olmak Doğaya Aykırı

Güncelleme:

Model olarak tanınan, sonrasında rotasını oyunculuğa çeviren Beril Kayar, "Tek eşli olmak insan doğasına aykırı" diyerek tartışma yaratacak bir çıkışa imza attı.

Başrolünü Rüzgar Erkoçlar ile paylaştığı 'Öğrenci Kafası: Soygun' filmi ile gündemde olan oyuncu Beril Kayar, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

"TEK EŞLİ OLMAK DOĞAYA AYKIRI"

Güzel oyuncu, "Aşk tanımınız ne?" sorusuna, "Sonsuz aşka ve tek eşliliğe inanmıyorum. İnsan, hayvan içgüdülerine sahip bir varlık. Tek eşli olmak insan doğasına aykırı. Hepimiz bunu biliyoruz. Ama bazen kendimizi baskılıyoruz ya da kulağa romantik gelen 'sonsuz aşk' gibi kavramlara inanmak istiyoruz. Fakat şu açık: İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayabilmesi ve anlaşabilmesi hayal bile değil. Ütopik, inandırıcı gelmiyor" cevabını verdi.

"6 YAŞINDAN BERİ OYUNCULUK YAPMAK İSTİYORUM"

Güzel oyuncu, oyunculuğa başlama hikayesini de şöyle anlattı: "Ben modellik yapmak istemiyordum, pilates eğitimi alıyordum. Bir arkadaşım kendi projesi için fotoğrafımı çekerken gelişti modellik. Önceleri 20'li yaşlarındaki bir genç kadın olarak o parıltı hoşuma gitti. Sonra oyunculuk teklifleri gelmeye başladı. Öyle, 6 yaşından beri oyunculuk yapmak istiyorum gibi bir durumum yoktu yani."

Güzel oyuncunun sözleri büyük tartışma yaratacak;

Güzel Oyuncu Beril Kayar: Tek Eşli Olmak Doğaya Aykırı

Güzel Oyuncu Beril Kayar: Tek Eşli Olmak Doğaya Aykırı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Posta Gazetesi Nil Erkoçlar Beril Kayar Magazin Haberler

500

Yorumlar (77)

tülay:

bazen evlilikler monoton bir hal alıyor, ama canlandırmak için erkek olsun kadın olsun, eşine ihanet etmemelidir, sadakat olmadıktan sonra evliliğin ne anlamı var, erkek ve kadın çok fazla ordan oraya sırf macera olsun diye ilişki yaşarsa dejenere olur, insan hep saygınlığını muhafaza etmelidir

60
1
yanıtYanıtla
haramgünah:

zinaya yaklasmayin

yanıt1
yanıt0
Aaaaaa:

Hayvan içgüdülerine sahip hisseden zavallı. . . . . İnsan olamamış demekki. . . . . yazık çook yazık, , , , , , , ,

28
1
yanıtYanıtla
fareler...kumrular...kurt..gelincik vs..:

Bunlar eşleri ölünce dahi eş edinmiyorlar. . . . Köpekler ve köpekleşenler hariç

26
1
yanıtYanıtla
Çüşşş:

Senin dogana aykiri olabilir ama bizim inancimizada aykırı.Ülkem insanının genclerimize böyle terbiyesizce örnek olması cok acı maalesef

21
3
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

bena da aykiri 3. 5. olabilirim isteyene

3
17
yanıtYanıtla
firindakizartma:

lanetli yaratik hitler seni yaskalarsa sabun yapacak haberin olsun

yanıt6
yanıt2
Yavuz:

Su tipe bak Erkege benziyor!

17
2
yanıtYanıtla
maviş:

hay agzını yesinler

9
8
yanıtYanıtla
ENÖZHAKİKİ ONE''LI:

AKAPE DÜŞÜŞTE , SEZON SONU SAYANORA

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title