Haberler

Gürsu'nun Yeni Mahallelerine Şehir Kimliği

Güncelleme:

Gürsu'da köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde şehir kimliği oluşturuluyor.

Gürsu Belediyesi'nin her mahalleye semt sahası ve park kazandırma yönündeki çalışmaları kapsamında, Karahıdır Mahallesi'nde semt sahası ve çocuk oyun parkı yapılıyor.

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarla oluşturulan semt sahalarında spor alanları ve çocuk oyun grupları yer almakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Şehrimizin gri tonların soğukluğuyla değil yeşilin huzuruyla bütünleşmesini istiyoruz. Bu bağlamda ilçemizi parklarla donatıyoruz. Gürsumuz'un her alanda çağdaş şehirleşme kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Nefes aldıran parklarımızla hemşehrilerimizin sosyal yaşam alanlarını genişletiyoruz. Hemşehrilerimizin yeni parklarımızı huzurla kullanmalarını diliyorum" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut parklarda yenileme ve bakım çalışmaları da devam etmekte.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karahıdır Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title