Haberler

Güneysu Belediye Başkanı: Erdoğan'ın Yanındayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'nin Güneysu İlçesi'nde, Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Minder ile bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri bir araya gelerek, yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Minder, asıl amacın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kelepçe takmak olduğunu ileri sürerek, bundan böyle daha büyük kararlılıkla Erdoğan'ın yanında olacaklarını SÖYLEDİ.

Güneysu Belediye'sinde yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Minder, yolsuzluk operasyonlarının Başbakan Erdoğan'ı hedef aldığını belirterek, ülke tarihinde ender görülen büyük bir operasyon ve saldırı ile karşı karşıya bulunduklarını söyledi. Başkan Minder, saldırının hedefinde ülkenin istikrarı, ekonomik büyümesi, milletin refahı ve son dönemde yakaladığı barış ve huzur ortamının olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin son dönemlerde yaptığı uluslararası enerji anlaşmalarıyla bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini, diğer yandan da terör sorununu çözme aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Minder, şunları kaydetti:

"Ekonomik ve siyasi istikrarını koruyan bir Türkiye, bölge üzerinde planları ve emelleri olan ülkeleri büyük bir paniğe sevk etmiştir. Büyük Türkiye'nin önünü kesmek için seferber olan şer güçler içerdeki maşaları vasıtasıyla faaliyete geçmiş ve ülkemiz 17 Aralık operasyonu ile karşı karşıya bırakılmıştır. Hedef, ülkemizi tekrar hasta adam pozisyonunda bırakmak, Batı'ya mahkum ve İsrail'in güvenliğine hizmet eden bir Türkiye'dir. Mısır ve Suriye'den sonra Türkiye'yi de içine kapanmış bir ülke konumuna itmek suretiyle bölgenin enerji kaynaklarını sömürmek bu projeyi uygulayanların hedefidir. Mesele çok basit. Sandıkta alt edemedikleri milli iradenin temsilcisi Ak Parti ve onun Genel Başkanı, Başbakan'ımızı bu operasyon ile etkisiz duruma getirmektir."

'AMAÇ, BAŞBAKAN'A KELEPÇE TAKMAK'

Başkan Minder, "Çok değerli hemşehrimiz ve başbakanımızı ülkenin başbakanlığından uzaklaştırmak ve siyasi ve ekonomik istikrarsızlığa sürüklemek hedeflerini asla gerçekleştiremeyecekler. Bu operasyonda amaç, Başbakan'a kelepçe takmak, Başbakan'ın şahsında aziz milletimize kelepçe takmak, yargıçlar hükümeti kurmak suretiyle milli iradeyi etkisiz duruma getirmektir. Böyle bir ortamda tüm hemşehrileri olarak Sayın Başbakan'ımızın yanında ve arkasında safları sıklaştırmış olarak bulunduğumuzu ifade ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Minder Güneysu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title