Haberler

Güneş ve Atalay, Akyazı Stadı'nda

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Trabzon’da yapımı devam edilen Türkiye’nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadı olan Akyazı’yı Güneş ve Atalay ziyaret etti.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Trabzon'da yapımı devam edilen Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadı olan Akyazı'yı Güneş ve Atalay ziyaret etti.

Bursa spor Teknik Direktörü Şenol Güneş incelemede yaptığı açıklamada, "Akyazı Stadı'nın tamamlandığında Türkiye'nin en önemli spor alanlarından biri olacak. Akyazı Stadı'nın bugünlere gelmesinde Mehmet Atalay'ın çok büyük emekleri var" dedi.

Trabzon Ak Parti Trabzon Aday Adayı Mehmet Atalay ise, "Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanında yapımı devam eden 41 bin 461 seyirci kapasiteli statta çalışmaların tüm hızıyla devam etmekte. Trabzon'dan sayısız efsane sporcular yetişti ve yetişmeye devam ediyor. Trabzon'da son yıllarda yapılan onlarca spor tesisi, çok daha fazla sporcumuzun başarılar yakalamasına katkı sağlayacaktır. Türk futbol tarihinin efsane futbolcusu ve antrenörü Şenol Güneş ile gezdiğimiz Akyazı Stadı da bu açıdan çok önemlidir" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Atalay Şenol Güneş Trabzon Akyazı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title