Haberler

    Güneş Magath'tan Daha Beter"

    Sezon başı kampındaki ağır idmanlardan dolayı zorlandığını açıklayan Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez, "Açıkçası Beşiktaş'a ilk geldiğimde antrenmanları çok ağır ve yorucu bulmuştum. Felix Magath'tan bile daha katı bir teknik direktör ile çalışacağımı beklemiyordum. Gerçekten Şenol Güneş'in antrenmanları, Magath'ın çalışmalarından daha yorucu. Ama ben o idmanlar sayesinde bugün ayaktayım" dedi.

    Sezon başı kampındaki ağır idmanlardan dolayı zorlandığını açıklayan Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez, "Açıkçası Beşiktaş'a ilk geldiğimde antrenmanları çok ağır ve yorucu bulmuştum. Felix Magath'tan bile daha katı bir teknik direktör ile çalışacağımı beklemiyordum. Gerçekten Şenol Güneş'in antrenmanları, Magath'ın çalışmalarından daha yorucu. Ama ben o idmanlar sayesinde bugün ayaktayım" dedi.

    Almanya milli takımına yeniden davet edilen Gomez, "İlk günlerde yoğun tempo nedeniyle yoruluyordum ve bu durumu yadırgıyordum. Adeta komando gibi çalışıyorduk ama sonrasında bu çalışmaların karşılığını almaya başladım. Şenol Güneş benim için çok büyük bir şans. Beşiktaş'a gelmesem belki de bir daha Alman Milli Takımı'na davet edilmezdim. Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Böyle teknik adamları kolay kolay bulamazsınız. Takımdaki arkadaşlık ortamı da çok iyi. İyi ki Türkiye'ye gelmişim" diyerek sözlerini noktaladı.

    Türkiye'deki kariyeri

    Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 17, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan Alman golcü Mario Gomez,  toplam 15 gol attı.

    Ligde 13, Avrupa arenasında 2 kez rakip ağları sallayan Alman yıldız, kupada henüz golle buluşamadı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Felix Magath Şenol Güneş Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title