Haberler

Günde 2 kiloya yakın inşaat molozu yiyen kadının anlattıkları ekran başındakileri hayrete düşürdü

Güncelleme:

Seda Sayan'ın programına katılan ve 23 yıl önce hamileyken canı toprak çeken kadın, o günden sonra günde 2 kiloya yakın moloz yediğini belirtti. Anlattıklarıyla ekran başındakileri şaşkınlığa uğratan kadın, "Buradaki topraklar değil. Memleketten özel olarak getirtiyorum" dedi.

Sabahların Sultanı Seda Sayan programına katılan kadının anlattıkları, hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyicileri hayrete düşürdü.

HAMİLEYKEN BAŞLAMIŞ

Hamile olduğu dönemde camdan dışarı bakarken canının toprak çektiğini söyleyen kadın, zorlandığı için dışarı çıkamadığını ve bu süreçte evde parke altındaki kum ve betonları sökerek yediğini aktardı. Kadın, canının inşaat molozu çekmeye başlamasını, "Balkondan bakarken renkli toprak görüyordum. Toprak yemek için aşağıya inemiyordum hamileydim. Kapıların, parkelerin altından çıkarıp yiyordum kumları, toprakları. Sonra bıraktım." sözleriyle anlattı.

Günde 2 kiloya yakın inşaat molozu yiyen kadının anlattıkları ekran başındakileri hayrete düşürdü

"GÜNDE 1-2 KİLO YİYORUM"

12 sene sonra bir daha moloz yemeye başladığını aktaran kadın, şöyle devam etti: "İki senedir devam ediyor. Günde 3-4 tane böyle alıp yiyorum. 1-2 kiloya yakın yiyorum. Engel olamıyorum kendime."

Günde 2 kiloya yakın inşaat molozu yiyen kadının anlattıkları ekran başındakileri hayrete düşürdü

KÖYDEN MOLOZ GETİRTİYOR

Köyden moloz getirttiğini söyleyen kadın, "Buradaki topraklar değil. Köyde duvarlardan söküp getirttiğim topraklar. Köyde kardeşlerimin eski toprak evleri var. Onların duvarlarında var bunlar başka yerlerde yok. Memleketten getirttirdim. Eşim istedi kargoyla yolluyorlar. Ne için diye sorduklarında ilaç diyorum. Kendime de yediremiyorum yani toprak yememi. Söylemek istemiyorum. Birisinin dizleri ağrıyor, dizlerine ilaç yapacakmışlar diye istedi öyle geldi." ifadelerini kullandı.

"BÖBREKLERİNDE YA DA BAĞIRSAKLARINDA SORUN ÇIKACAK"

Eşinin durumuna üzüldüğünü belirten kocası ise, "Yaklaşık 25 senedir evliyiz. Toprak yiyor vücuda çok zararlı. Böbreklerinde taş çıkacak, bağırsaklarında sorun çıkacak. İnsan üzülmez mi ben ve çocuklar çok üzülüyoruz." dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (8)

Nartin Mortinoğlu :

Yakında hep beraber yeriz

28
11
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

BU KADAR CAHİL İLE şu koca evrende o kadar galaksi o kadar gezegen varken aynı dünyada hatta aynı ülkede olmak benim şanssızlığım olsa gerek . ARKADAŞIM BU RUHSAL YADA FİZİKSEL BİR HASTALIK DEĞİL . BU VUCUDUN İHTİYAÇ DUYDUĞU ŞEYLERİ BEDENE İLETMESİDİR. toprak dediğin şeyde olan metaller zaten vucutta var . çinko bakır vs demekki kadının vucudunda eksik mineral vs var vucut istemiş o kadar . saçma saçma yorumlar yazmayın . kendinizi küçük düşürmeyin . sustuğunuz zaman erdemli sanılırsınız

24
10
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Abartmasan mı Emre Bey... Kimseye Cahil gibi davranamazsınız. bilginizi kendinize saklayın, ayıp etmişsiniz!!

yanıt6
yanıt2
Uğur Duran:

Bir lokma da Seda'ya verin, canı çekmiş, baksanıza nasıl ağzını açmış bakıyor!!! yazıktır

26
7
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Memlekette ruh hastası çıtası her geçen gün yükseliyor yemin ederim yaaa ::))

11
9
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Kimseyi kınama kinadigin başına gelir yarın birgün aynı duruma düşmeyeceginin garantisi varmı.

yanıt24
yanıt1
Fakır:

kadıncağız çerez yer gibi öğütüyor molozu

18
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Artık molozları öyle her yere dökmeyin getirin ablaya , abla öğütür onları

12
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title