Haberler

Zihinsel Engelli Kıza Tecavüzü Hamileliliği Ortaya Çıkardı

Güncelleme:

Osmaniye'de, zihinsel engelli H.İ. isimli genç kızın tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kızının hamile olduğunu öğrenen baba ise felç geçirdi.

Osmaniye'de, 34 yaşındaki zihinsel engelli H.İ. isimli genç kızın tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

KIZININ HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENEN BABA FELÇ GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye merkeze bağlı Serinova köyünde babası ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan H.İ. isimli zihinsel engelli kızın karnı büyüyünce kardeşi Mustafa İ. (28) tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayene neticesinde zihinsel engelli kıza 8.5 aylık hamile teşhisi konuldu. Kızının 8.5 aylık hamile olduğu haberini alan baba İbrahim İ. kısmi felç geçirerek yatağa düştü.

"TÜM KÖY BİLİYORMUŞ EN SON BİZ DUYDUK"

Kardeşinin 8.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Mustafa İ., jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Jandarma konuyla ilgili yaptığı araştırmada zihinsel engelli H.İ.'ye tecavüz eden kişi veya kişilere dair biz iz bulamadı. Önce köyde tecavüz olduğu söylentileri yayıldığını belirten Mustafa İ., "Ancak biz bu söylentileri dikkate almamıştık. Kardeşimi hastaneye götürdüğümüzde gerçeği öğrendik. Demek ki köyde tecavüzü biliyorlarmış en son biz duymuşuz" şeklinde konuştu.

SİNİR HASTASI BABASI DA YATAĞA DÜŞTÜ

Köyde tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkan zihinsel engelli H.İ.'nin annesi Iraz İ.'nin 10 yıl önce hayatını kaybettiği, baba İbrahim İ.'nin ise sinir hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Kızının tecavüze uğrayıp hamile kaldığını öğrenen İbrahim İ., haber üzerine kısmi felç geçirerek yatağa düştü. Hiçbir iş yapamadığını geçimlerini oğlunun sağladığını belirten İbrahim İ., "Ne söyleyeyim ne diyeyim bilemiyorum. Ben böyle yatıyorum yatağa düştüm" şeklinde konuştu.

"BEBEĞE DEVLET KORUMASI İSTİYORUZ"

Zihinsel engelli H.İ.'nin kardeşi Mustafa İ., can güvenliklerinin dahi olmadığını belirterek, "Kardeşime bunu yapan kişi veya kişiler bize de her an bir şeyler yapabilir can güvenliğimiz dahi yok. Ben jandarmadan ve yetkililerden de bu konuda yardım istedim ancak kimse ilgilenmedi. Şurada 1 ay sonra bu bebek doğar. Ben hem yatalak babama hem zihinsel engelli kardeşime bakıyorum. Kardeşim zaten kendine bakamayacak durumda bebeğe nasıl baksın. Ben yetkililerden hem kardeşim için hem de doğacak bebek için devlet korumasına alınmasını istiyorum veya çocuğu olmayan birine evlat verilebilir" şeklinde konuştu .

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Devlet Hastanesi Serinova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500

Yorumlar (71)

iğrenç:

ne biçim sapık ruhlu ınsanlar var özürlü kızdan nasıl zevk aldın nasıl dokundun o masuma inşallah ölünceye kadar yer yatak bulma bu dünyada

61
0
yanıtYanıtla
sülo:

yaradan bunu yanlarına bırakmaz

58
0
yanıtYanıtla
yasin:

Tecavüze idam cezası gelmeli

48
1
yanıtYanıtla
müslüman:

seriat gelsin daha iyi olurr

yanıt13
yanıt2
hanzo:

Iftiradir kim inanir bre.

0
47
yanıtYanıtla
KÜRTTT:

SENİN KARDEŞİNE DE AYNISINI YAPSALAR YİNE AYNI ŞEYİ SÖYLER MİSİN ACABA ????

yanıt50
yanıt0
zincirsiz:

sağ partilerin (mhp-akp) önde olduğu her il böyle. . . lut kavmi faciası yakındır. . .

21
21
yanıtYanıtla
Tokmak:

Hamdolsun Imam Hatipler yüzde 700 arrttı ;Türk insanı dinini daha iyi yaşıyor…Artık çok muhafazakarlaştık…Tecavuz ve pedofili 5 kat kadına şıddet 10 kat arttı. .

22
19
yanıtYanıtla
LASENÇOKYAŞAEMİ:

HAMDOLSUN Kİ DUBLE YOLLARIMIZ VAR

yanıt6
yanıt1
Acı:

Bu kadarıda olmaz engelli olan bir kıza tecavüz edip hamile bırakmak ne demektir nasıl bir caniliktir bunu yapan insan olamaz erkekliğinizden utanın be kahrolası herifler...

39
0
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title