Haberler

Zekeriya Karayol Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri İncesu belediye başkan adayı olan Zekeriya Karayol isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri İncesu belediye başkan adayı olan Zekeriya Karayol isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri İncesu ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Zekeriya Karayol isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kayseri İncesu adayı Zekeriya Karayol kimdir? AK Parti Kayseri İncesu adayı Zekeriya Karayol yüzde kaç oy aldı?

Zekeriya Karayol Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kayseri İncesu belediye başkan adayı olarak gösterilen Zekeriya Karayol İncesu ilçesinde % 45,55 oranında oy almıştır. İncesu ilçesinde % 45,55 oranında oy olan Zekeriya Karayol adlı AK Parti adayı toplamda 7.430 adet oy sayısına ulaştı.

Zekeriya Karayol Kimdir?

Zekeriya Karayol seçim sonuçları

Zekeriya Karayol, 1957 yılında İncesu"da doğdu. İlk ve orta okulu İncesu'da, liseyi Kayseri'de bitirdi.
Elektronik Mühendisliği mezunu olan Karayol, çalışma hayatına Çinkur fabrikasında başladı. Askerlik görevini subay olarak yaptıktan sonra Anatamir Fabrikası ve Taksan Fabrikası'da çalıştı. 1986 yılında TEK' e geçen Karayol, 1990 yılında Aksaray TEDAŞ Müdürlüğüne atandı. Aksaray TEDAŞ' ta sırası ile Mühendis, Başmühendis, işletme müdürü, Teknik müdür olarak çalıştı. 2003 yılında İncesu İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti'den aday gösterilen Karayol, şu an İncesu Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 cocuk babasıdır. Zekeriya Karayol, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Kayseri İncesu Belediye Başkan adayıdır.

Kayseri İncesu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zekeriya Karayol AK Parti Kayseri İncesu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title