Haberler

Zabıtaya Binek Araç Filosu

Güncelleme:

Bahçelievler Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 18 araçlık denetim filosu desteği sağlandı.


Bahçelievler'in 11 mahallesinde denetimlere hız ve etkinlik kazandırmak amacıyla takviye araç filosuna ihtiyaç olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Zabıta, belediyenin sokak ve caddelerdeki resmi yüzüdür" dedi.
Belediye binası önünde gerçekleştirilen araç teslim törenine Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, zabıta personeli ve vatandaşlar katıldı.

Araç teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu; "Daha kaliteli yaşanabilir bir Bahçelievler için kaliteli ve nitelikli çalışmalar gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalar Bahçelievler'in nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Zabıta, belediyenin sokak ve caddelerdeki resmi yüzüdür, bizim dışarıya açılan penceremizdir. Bugün hizmete sunduğumuz binek araçlar zabıtamız için bir dönüm noktasıdır. Bu anlamda da, denetim etkinliğine hız kazandıracak, ulaşımına güç verecek, makine parkının sağlıklı dokuya kavuşturmak önemliydi. Nüfusumuz gündüzleri 1 milyonu geçiyor. Bahçelievler de Zabıta artık her yere, her noktaya gülen yüzüyle mutlaka ulaşacak ve sorunları en kısa zaman diliminde etkin ve kaliteli bir şekilde de çözecektir" dedi.

Zabıta Müdürü Sinan Aydın da başkan Develioğlu'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında; "Zabıta teşkilatı, üniformalı ve birçok denetim görevi olan saygın bir teşkilattır. Daha seri hareket edebilmek ve imajının saygın olması için kamyonet türü araçlardan kurtulmamız gerekiyordu. Bu talebimizi dikkate alarak bizlere bu binek araçları alan Belediye Başkanımız Osman Develioğlu'na şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi. Bu gün tarihi bir gündür. Zabıta tarihinde bir dönüm noktasıdır, milattır" dedi.

Tören sonunda Zabıta Müdürü Sinan Aydın Başkan Develioğlu'na Zabıta Teşkilatının tarihçesini anlatan bir kitap hediye etti. Zabıtaya verilen 18 araçla birlikte, 4 adet binek araç da İmar ve şehircilik müdürlüğü emrine verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler Türkoğlu Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title