Haberler

Yunusemre Ticaret Lisesinde Isıtma Sorunu

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusemre ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesinin ısıtma problemi ile ilgili açıklama yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusemre ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesinin ısıtma problemi ile ilgili açıklama yaptı.

Dernekbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada Yunusemre ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesinde ısıtma ile ilgili sorun yaşandığını, sorunun giderilmesi için çalışmaların yapıldığını söyledi.

Kalorifer kazanının kısmen arıza yaptığını belirten Dernekbaş, yaşanılan durumda ihmalin söz konusu olmadığı, ani gelişen bir arızadan kaynaklandığını belirtti.

Arıza tespitinin ardından kazan siparişinin verildiğini ifade eden Dernekbaş, "Kalorifer, önceki güne kadar yandı. Bu arada biz kazanın siparişini verdik. Kazanımız yarın itibari ile Manisa'ya ulaşacak ve hafta sonu da montajı yapılacak ve pazartesi ısınma sağlanacak." diye konuştu.

Okuldaki mevcut kazanın ise ilgili firma ile yapılan görüşmeler ile kontrollü olarak sabah 06.30-12.00 saatleri arasında yandığını belirten Dernekbaş, ısınma konusunda çok ciddi bir problemin yaşanmadığını belirterek, "Dün ciddi bir sıkıntı yaşandı. Bununla ilgili olarak arkadaşlarımız sınıflara alınan ısıtıcı ile tedbiri aldı. Sınıfların bir çoğunda öğrencilerimiz atölye ya da işletmelerde olduğu için yaklaşık 5-6 sınıfta ısıtıcı kullanımı ile ısınma sağlandı." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Dernekbaş Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title