Haberler

Ytü'de Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) 31 Mayıs’ta düzenlenecek Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde Albert Einstein hologram ile açılış konuşması yapacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) 31 Mayıs'ta düzenlenecek Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde Albert Einstein hologram ile açılış konuşması yapacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü'nde kongre merkezinde gerçekleşecek olan zirvede eğitimciler, teknoloji şirketleri, girişimciler, yöneticiler ve medya temsilcileri bir araya gelerek, alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacılarla birlikte gün boyu düzenlenecek çalıştay ve panellerle, eğitimi konuşacak. Zirvenin açılış konuşması Albert Einstein tarafından Hologram ile yapılacak. Einstein, geçmişin eğitim ve teknolojisiyle günümüzü kıyaslayacak, yorumlarını aktaracak. Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen zirvenin koordinatörü Işıl Boy Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin hedef ve programını şu cümlelerle aktardı:

"Eğitim Teknolojileri Zirvesinin hedefi, teknolojinin ve internetin şekillendirdiği günümüz dünyasında yepyeni sorular yönelterek yeni eğitim trendlerini öğrenmek ve iyi örneklerden ilham alarak motive olmak. Buradan yola çıkarak planlanan panellerde başarılı konuşmacılar yer alacaktır. 50'ye yakın konuşmacı, farklı panellerde ve oturumlarda e-öğrenme, nörolojik açıdan eğitim, teknoloji entegrasyonu, dijital dünyada liderlik, oyunlaştırma gibi konularda tecrübelerini paylaşacaklar."

Etkinliğin bölümlerinden biri olan sosyal medya oturumunda, "Takipçin Kadar Konuş" İsimli panelde twitter fenomeni Odun Herif, "Nasıl kişisel marka olunur? Kitle nasıl harekete geçirilir? İtibar, kriz ve algı yönetimi nasıl yapılır?" gibi konulara değinirken, Yıldız Teknik Üniversitesi Basın Danışmanı ve Sosyal Medya savaşları kitabının yazarı Ümit Sanlav Sosyal medya bağımlılığına dikkat çekecek. Teyfur Erdoğdu ve Yalçın Arı gibi yayıncı ve sosyal medya konusunda uzman isimlerin de tecrübe ve gözlemlerini aktaracakları etkinlik için, oluşturulan #ETZ14 hashtag'i ile gün boyu paylaşımlar yapılacak.

ZİRVE VE SOSYAL SORUMLULUK

Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde çalıştay ve panellerin yanında fuaye alanında sokak çocuklarının eğitimi ve sosyal alanda umudu olan "Umut Çocukları Derneği" kermesi yer alacak. Aynı zamanda Hayvan Hakları Federasyonu işbirliği ile açılacak stantta sokak hayvanları için yardım toplanacak, hayvan hakları konusunda bilgilendirme yapılacak. Sosyal sorumluluk açısından etkin olan zirve sonunda Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine yardım yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Albert Einstein Davutpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title