Haberler

Yozgat'ta Gazeteciye Çirkin Saldırı

Yozgat’ta evine giden gazeteci üç kişinin saldırısına uğradı.

Yozgat'ta evine giden gazeteci üç kişinin saldırısına uğradı.

Yozgat'ta yerel yayın yapan Yenigün Gazetesi köşe yazarlarından Evren Kurban, evinin önünde kimliği belirsiz üç kişinin demir çubuklarla saldırısına uğradı. Kafasından, belinden, kol ve elinden darp edilen Kurban'ın sağ el orta parmağı kırıldı.

Akşam saat 21: 30 sıralarında gazetede çalışmalarını tamamladıktan sonra Karatepe Mahallesi Yuvakent Yapı Kooperatifi'ndeki evine girmek üzere iken, apartmanın bahçesine saklanan 3 kişi tarafından demir çubuklarla saldırıya uğradığını belirten Kurban; saldırının sebebinin gazetede Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ı eleştiren yazılardan kaynaklandığını düşündüğünü belirtti. Kurban;"Gazetede Belediye Başkanı Kazım Arslanı eleştirel yazılar yazdığım için sosyal paylaşım sitelerindeki adresime sürekli tehdit mesajları geliyordu. Bugün de bana saldırdılar " dedi.

Yozgat Devlet Hastanesinde sağ kolu alçıya alınan Evren Kurban, saldırıyı Belediye Başkanı Kazım Arslan ve kendisine son günlerde sürekli sosyal paylaşım sitesinden tehdit mesajları gönderen kişilerin yaptırdığını ileri sürerek, bu kişiler hakkında şikayette bulunup davacı oldu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırıdan sonra beyaz renkli bir otomobile binerek kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan yurt dışında bulunan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'dan ise konu ile ilgili bir bilgi alınamadı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Evren Kurban Kazım Arslan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title