Haberler

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen AK Partili eski başkanla ilgili Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Güncelleme:

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, önceki akşam Facebook mesajıyla aniden istifa eden ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntülerle gündem olan eski AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'la ilgili açıklama yaptı. Emniyet, açıklamasında Kılıç'a yönelik "komploya" ilişkin gözaltına alınan 3 kişiden 1'inin tutuklandığını belirtti.

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç önceki akşam Facebook mesajıyla aniden istifa etti. İstifanın ardından Kürşat Kılıç'a ait olduğu öne sürülen bir video sosyal medyada gündem oldu. Bahsi geçen videoda Kürşat Kılıç olduğu iddia edilen kişinin aldığı uyuşturucunun etkisiyle sızdığı görülüyor.

EMNİYET "KOMPLO" DEDİ

Bu görüntülerin ardından Yozgat Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Emniyetin açıklamasında, eski AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'a yönelik "komploya" ilişkin bir kişinin tutuklandığını gözaltındaki 2 kişinin işlemlerinin sürdüğünü bildirdi.

GİZLİ GÖRÜNTÜLERİ ÇEKİLDİ

Yozgat Emniyetinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yozgat Eski İlçe Başkanı Kürşat Kılıç; iş yerinde komplo kurularak gizli görüntülerinin çekildiği, bu görüntüler üzerinden şantaj yapılarak para istendiği, buna karşı çıkması üzerine gizli çekilen görüntülerinin servis edildiği yönündeki şikayeti üzerine 3 şahıs gözaltına alınmış, bunlardan 1'i tutuklanmıştır. 2 şahsın adli işlemleri sürmektedir." ifadelerine yer verildi.

ANİ KARARLA İSTİFA ETMİŞTİ

Kılıç, dün, sosyal medya hesabından, işlerinin yoğunluğundan dolayı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Kılıç, yaptığı paylaşımda "İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve Partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur" ifadelerine yer verdi.

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen AK Partili eski başkanla ilgili Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Yozgat Merkez Hisarcık Yozgat Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (17)

Doğuş:

Adamın kanında uyuşturucu tespiti için adamı gözaltına alıp hastane sevkini yapmanız gerekir temiz çıkarsa yargı komplo mu değilmi karar verir. Komplo olduğuna nasıl karar verdin

84
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kabul etmezler zaten ama muhalefet partiden olsa tamam sıkıntı yok dimi

66
17
yanıtYanıtla
By Kalafat:

bu yuzden bu ulkede adalete guven yok yuhh la bahaneyi birak adam uyusuturcu cekiyor koruma adliyeye sevk et dogrusu bu

42
7
yanıtYanıtla
Yusuf:

Emliyet müdürlüğü bu kadar kısa sürede olayın komplo olduğunu nasıl anlamış ve niçin açıklama yapma gereği bulmuşlar. Normal bir vatandaşın başına gelse veya muhalif paylaşım yapacaklarmiydi. Hiç inandırıcı gelmiyor akp içini temizlemedikçe bataklığa çekiliyor.

37
5
yanıtYanıtla
Oguz Oztekin:

Başka parti olsa. Bunlar kokainci. AKP olunca komplo. Pudra şekerini unutmadı bu millet

35
2
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

çocukken arkadaşım donuna doldurmuştu tabi çocuk olduğu icin gayet doğal karşılanırdı o yaşlarda ama bu kalkıp ağlayarak annesinin yanına gitti demekki annesi bu gibi olaylarda çok canını acıtıyotmuş galiba, hıçkıra hıçkıra "anne fuat benim donumu çıkarttı içine zıcıp yeniden üzerime giyindirdi ben yapmadım" diye nasıl ifitira atıyordu ağzım açık kalmıştı, şimdi bu haberi okurken hak verdim, korku insana neler yaptırıyor, yani arkadaş içmemiş içirip görüntülerini çekmişler :)))

29
2
yanıtYanıtla
juzen sari:

Insan düşünüyor bi anda neden böyle istifa etmiş diye böyle bi durum da olsam kesinlikle istifa etmem israfa etmem kabul etmek gibi birşey olur benim adima

30
1
yanıtYanıtla
duran karaman:

Adamı polis aramıyor.adama kumpas kuranlar arıyor.

15
14
yanıtYanıtla
CİHAN YURTSEVEN:

Gerçekten komplo ise BAŞKASININ değil kendi kan tahlil raporunu kapı gibi paylaşsın

25
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Pudra şekerini çok alma dedik yaaa

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title