Haberler

Yılın Son Başkan Eşleri Buluşması Narlıdere'de Gerçekleşti

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu önderliği ve Narlıdere Belediye Başkanı eşi Ferah Batur'un ev sahipliğinde gerçekleşen yılın son buluşmasına ilçe belediye başkanı eşleri yoğun ilgi gösterdi.

2017 yılının son başkan eşleri buluşması Narlıdere'de gerçekleştirildi.

BAŞKAN EŞLERİ MUTLU BİR YIL DİLEDİLER

İzmir'in belediye başkanı eşleri yılın son buluşmasında Narlıdere'de öğle yemeğinde bir araya geldi. Buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu başta olmak üzere ev sahibi Narlıdere Belediye Başkanı eşi, Ferah Batur, Bergama Belediye Başkanı eşi Meltem Gönenç, Beydağ Belediye Başkanı eşi Halide Şentürk, Çiğli Belediye Başkanı eşi Ergül Arslan, Foça Belediye Başkanı eşi Derya Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı eşi Nilüfer İnce, Karaburun Belediye Başkanı eşi Havva Çakır, Karabağlar Belediye Başkanı eşi Figen Selvitopu, karşıyaka Belediye Başkanı eşi Zehra Akpınar, Menderes Belediye Başkanı eşi Esra Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı eşi Nevin badem, Belediye Selçuk Başkanı eşi Ayşen Bakıcı, Tire Belediye Başkanı eşi Yüksel Çiçek, Torbalı Belediye Başkanı eşi Arzu Görmez ile CHP İzmir eski Milletvekili Türkan Miçooğulları ile Narlıdere Belediye Meclis üyesi Nurhayat Kaya katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu'nun 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparak başkan eşleri ile 2018 yılında yapılacak çalışmaların görüşütü. Narlıdere buluşmasında Türkegül Kocaoğlu ve Ferah Batur ayrıca geçtiğimiz haftalarda silahlı bir saldırıya uğrayan ve bacağından yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin eşi Nilüfer İnce'ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Görüşmeler ardından başkan eşleri, yılın son buluşmasında kısa bir Narlıdere turu atarak Narlıdere Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile hayata geçirdiği Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri ziyaret ettiler. Başkan eşleri geçen yılki buluşmada henüz yapım aşamasındayken gezdikleri tesisleri bu yıl faal halde gördüler. Manzarası, kafeterya ve restorantı ile tüm İzmir'i ağırlayan tesisleri beğenen başkan eşleri birer anı fotoğrafı çektirdiler. 2017 yılının son başkan eşleri ağırlamasını gerçekleştiren ev sahibi Ferah Batur ile İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu misafirlerine yeni yılda aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri dilerken Narlıdere'li kadınların el emekleri ile hazırlanan bir yeni yıl sepeti armağan etti

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkegül Kocaoğlu Mustafa İnce Narlıdere İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title