Haberler

Yıldızlar Kayarken Büyüledi

Güncelleme:

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Akrobasi Timi Türk Yıldızları'nın gösterisi Rize'de nefesleri kesti. Gösteriyi dikkatle izleyen Rizeliler adeta büyülendi.

Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenlik Programı içerisinde yer alan Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Akrobasi Timi Türk Yıldızları'nın gösterisi Rize'de nefesleri kesti. Gösteriyi dikkatle izleyen Rizeliler adeta büyülendi.

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Yaz Spor Şenlikleri kapsamında Rize'ye davet edilen Türk Yıldızları Sahil Parkında yaklaşık 20 bin kişinin izlediği nefes kesen bir gösteri gerçekleştirdi.

Gösteriyi Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz ve Eşi Yasemin Uz, Rize Garnizon Komutan Vekili Kd. Bnb. Osman Küçük, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Eşi Reyhane Bakırcı, Rize Eski Valisi İçişleri Bakanlığı'nın yeni müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun ablası Emine Değirmenci ile kızı Beyza Hacımüftüoğlu da izledi.

6 ekipten oluşan Türk Yıldızları'nın yarım saat süren gösterisini vatandaşlar sahildeki kayalıkların üzerinden dikkatle izledi. Vatandaşlar gösteri sonrasında gururla izledikleri gösteriyle adeta büyülendiklerini belirterek programı düzenleyen Rize Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise yaptığı açıklamada, Rize'de en son 2004 yılında gösteri yapıldığını, bu yıl Solo Türk ve Türk Yıldızları ekiplerinin gösteri sunduğunu söyleyerek gösteriyi yaklaşık 20 bin kişinin sahilden 80 bin kişinin ise evlerinden izlediklerini belirtti. Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının çok önemli işler yaptığını ifade eden Bakırcı, ''Gurur verici. Pilotlarımız son derece güzel işler yaptı. Türk Yıldızları göğsümüzü kabarttı. Türk ordumuzla ve pilotlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Rizeliler unutulmaz bir gösteri izledi.

Gösteriyi izlemek için sahile gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Gösteri sonrasında Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Rize Garnizon Komutan Vekili Kd. Bnb. Osman Küçük ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Türk Yıldızları ekibi adına Türk Yıldızları Akrobasi Timi Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Binbaşı Bülent Savaş'a çeşitli hediyeler sunarken Binbaşı Bülent Savaş ise Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin gösteri fotoğraflarının yer aldığı tabloyu hediye etti

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Rize Belediyesi Hakan Burak Uz Halil Bakırcı Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title