Haberler

Yeşilyurt'ta yol yenileme çalışmalarına öncelik

Güncelleme:

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, " Yeşilyurt'umuzun merkezinden en ücra noktasına kadar ulaşım ağını daha akıcı ve düzgün hale getirmek adına dağ tepe demeden yeni imar yollarını açma, yol yenileme, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimlerine ağırlık veriyoruz" dedi.

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, " Yeşilyurt'umuzun merkezinden en ücra noktasına kadar ulaşım ağını daha akıcı ve düzgün hale getirmek adına dağ tepe demeden yeni imar yollarını açma, yol yenileme, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimlerine ağırlık veriyoruz" dedi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesindeki yol yenileme hizmetlerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Hoca Ahmet Yesevi Mahallemizde aşırı kullanımdan dolayı yıpranan yollarımızı baştan aşağıya yeniliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, belirlenen yolların öncelikle alt yapı düzeltme, kazı ve malzeme serimi gibi iyileştirme çalışmalarını yaptıktan sonra fınısherle sıcak asfalt serimlerini gerçekleştiriyorlar. İlçemizin en hareketli yaşam alanlarına sahip Yeşiltepe'mizin her açıdan gelişimi ve değişimi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gerek alt ve üst yapı yatırımlarımız gerekse de yapımında sona yaklaştığımız Yeşiltepe Sosyal Tesislerimiz ve diğer sosyal ve kültürel yatırımlarımızla bu bölgemizin daha cazip hale gelmesini hedefliyoruz. Şu anda yenileme çalışmasına tabi tuttuğumuz bu yolumuzun bulunduğu güzergahın aşırı kullanımdan dolayı oluşan yıpranmaların önüne geçmek adına bakım ve onarımlarını belli aralıkla yapıyoruz. Havalar soğumadan ve yağışlar başlamadan önce yolumuzun daha konforlu hale gelmesi ve standardını yükseltmek adına tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yapıyoruz. Mahallemizde ayrıca yaptığımız detaylı incelemelerin ardından yıpranan ve bozulan yollarımızı tek tek düzeltiyoruz, ekiplerimiz planlı çalışarak bölgemizin ulaşım ağını daha temiz, akıcı ve nezih bir görüntüye ulaştırmaktadır. Bu bölgemizin trafik yoğunluğunu da ön plana koyarak ulaşım ağının akıcı ve konforlu olabilmesi adına güçlü yatırımlarımızı hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çınar Yeşilyurt Yeşiltepe Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title