Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlanıyor

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden unutulmaz Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik için cenaze namazı kılındı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden unutulmaz Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik için cenaze namazı kılındı.

Teşvikiye Camisi'nde öğle vaktini müteakip kılınan namaza Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in yanı sıra sanatçının ailesi, yakınları, sevenleri ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Cenaze namazı öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan oyuncu Halil Ergün, Girik ile yakın dostlukları olduğunu söyledi.

Usta sanatçıyı bağrına basan vatandaşlardan biri olduğunu da dile getiren Ergün, birçok filmde birlikte oynadıklarını belirterek, "Çok anımız var. Dilerim ki bütün insanlar onun gibi yeryüzüne, toplumumuza, memleketimize iz bırakarak gitsin. Her şeyiyle mükemmel izler bırakarak gitti. Onunla onur duyuyoruz." dedi.

Girik'i son yolculuğuna uğurlamaya gelenler arasında usta sanatçılar Nuri Alço, Müjdat Gezen, Kerem Alışık, Engin Çağlar, Nurseli İdiz, Erdal Özyağcılar ve Türkan Şoray da yer aldı.

Sanatçının cenazesi, 2015'te vefat eden eşi Memduh Ün'ün yanına defnedilmek üzere Bodrum'a götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Keskin Fatma Girik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title