Haberler

Yeni Akit Muhabirinden Baro Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

Haber-kamera.Selahattin GÜNDAY İSTANBUL DHA İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu'nda avukatlar ile arbede yaşayan Yeni Akit muhabiri Mehmet Özmen, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, avukatlar Köksal Bayraktar, Mehmet Durakoğlu ve Kemal...

Haber-kamera: Selahattin GÜNDAY İSTANBUL DHA İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu'nda avukatlar ile arbede yaşayan Yeni Akit muhabiri Mehmet Özmen, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, avukatlar Köksal Bayraktar, Mehmet Durakoğlu ve Kemal Aytaç hakkında suç duyurusunda bulundu. 17 Mart'ta Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Gazeteci Özmen, kurulda konuşmaların yapılacağı kürsüden inmediği için avukatlar tarafından zorla çıkarılmıştı. Yaşanan arbede sonrası Özmen, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Mehmet Özmen, suç duyurusunda bulundu. Avukatlar tarafından darp edildiğini ve hakarete uğradığını iddia eden Mehmet Özmen, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, avukatlar Köksal Bayraktar, Mehmet Durakoğlu ve Kemal Aytaç hakkında 'kasten yaralama suçundan' işlem yapılması için suç duyurusunda bulundu. Dilekçesini savcılığa vermesinin ardından gazetecilere açıklama yapan Özmen, genel kurulda darp edildiğini ve darp nedeniyle 3 günlük rapor aldığını belirtti. Özmen dilekçesine ek olarak olay günü yaşananların görüntü kayıtlarını da savcılığa sunduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köksal Bayraktar İstanbul Barosu Ümit Kocasakal Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title