Haberler

Yardım Olarak Verilen Montta 2 Cumhuriyet Altını Bulundu

Güncelleme:

Konya'da bir şarküteride çalışan Şükrü Yılmaz, bir dernek tarafından kendisine yardım amaçlı verilen montun cebinde 2 Ata Cumhuriyet altını buldu.

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde bir şarküteride çalışan 30 yaşındaki Şükrü Yılmaz, bir dernek tarafından kendisine yardım amaçlı verilen montun cebinde unutulan 2 Ata Cumhuriyet altınını sahibine teslim etti.

MONTUNU BAĞIŞLADI

Beyşehir'de oturan işçi emeklisi Abdullah Özgüven, 3 ay önce kullanmadığı bir montunu Göl Feneri Derneği'ne bağışladı. Dernek yetkilileri bağışlanan montu geçen ay ihtiyaç sahibi olarak belirlediği Şükrü Yılmaz'a verdi.

ALTINI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Özgüven, tasarruf yapmak için aldığı 2 Ata Cumhuriyet altının evde olmadığını fark etti. Ardından dernek yöneticilerine bağışladığı montun cebinde 2 altın olabileceğini söyledi.

CEPLERİNİ KONTROL EDİNCE BULDU

Bunun üzerine dernek yetkilileri de montu teslim ettikleri Şükrü Yılmaz'a telefonla ulaşıp durumu anlattı. Şükrü Yılmaz da, bugüne kadar montu hiç giymediğini belirterek ceplerini kontrol etti.

Yılmaz, montun cebinde bulduğu 2 Ata Cumhuriyet altınını dernek binasına gelerek montun sahibi Abdullah Özgüven'e teslim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Yılmaz Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

aali003@mynet.com:

ak parti olsa altını indiri gandi......

45
17
yanıtYanıtla
alinemesiss_01_01@hotmail.com:

adam ayağına kadar getirmiş bari adama hediye etsendin yada yeni bir mont alsaydın

31
9
yanıtYanıtla
buyrin dolar var euro var altın vargulsah07@h:

yolsuzlukta adı geçen bakanlar bu haberi iyi okuyun adam 2 altını yememiş korkmuş alllahtan haram demiş bundan bi anlam çıkartın kendinize

34
5
yanıtYanıtla
der sabulut-fuat@hotmail.com:

ak partili olsaydı inine inerdi :))

12
11
yanıtYanıtla
DASOtalhayasar77@web.de:

Almanyada Alman Taksicinin biri müstersinin arabada unutugu 250.000 euroyugeri sahibine iade etti.Almananlarin bir eksikligi var oda iman eksikligi.Dürüstlük yönünden bizden kat be kat iyiler.ADALET isliyor.Türkiyedeki Halkimin ALLAHyardimcisi olsun ,Adalet,hukuk diye birsey kalmamis.Güclü olan istediyi gibi at kosturuyor.Bizler Almanyada yasayanlar biri olarak sansliyiz.Insallah temenimizTürkiyenin bir an önce bu zor günleri atlatmasi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title