Haberler

Yankı Dergisinin 45. Yılı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Törenden detaylar Yankı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Kaya'nın konuşması Törende plaket taktimi Yankı dergisinin 45. yılı Yankı dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. Yıl Onur Ödülleri dağıtıldı İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a da ödül verildi Yankı Haber-Aktüel Dergisinin 45. yılı İstanbul'da kutlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Törenden detaylar

Yankı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Kaya'nın konuşması

Törende plaket taktimi Yankı dergisinin 45. yılı

Yankı dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. Yıl Onur Ödülleri dağıtıldı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a da ödül verildi

Yankı Haber-Aktüel Dergisinin 45. yılı İstanbul'da kutlandı.

Yankı "Dostluk Platformu" katılımcılarıyla düzenlenen geceye eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yargıtay üyeleri, çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

Geceye katılamayan AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kutlama telgrafları okundu.

Kutlama gecesinde konuşan Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yankı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Kaya katılımcılara teşekkür ederken "Yankı Dergisi tam 45 yıl önce Ankarada üstadımız Mehmet Ali Kışlalı'nın 'Yankı kuvvetle hissedilen bir ihtiyaca binaen yayın hayatına başlamıştır' sözüyle start almış ve bugünlere ulaşmıştır. Kurucumuz Kışlalı'ya ve bugüne kadar Yankı'ya emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Yankı Dergisinin bir yayın organı olmanın yanı sıra dostları buluşturan bir dergi olduğuna değinen Kaya" Yankı dostluk kapıları oluşturan misyonunu devam ettirmektedir. Bizler bir dostluk platformuyuz. Bizler dostlarımızla her aman övüneceğiz.Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaya'nın konuşmasının ardından folklor grubu sahne alarak katılımcılara gösteri sundu.

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği Yankı Dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. yıl Onur Ödülleri Töreni'nde Kaya ödülü Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'ya verirken, Aksu da İstanbul Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a ödüllerini takdim etti.

Gecede Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kazakistan Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev yerine İstanbul Başkonsolusu Yerkebulan Sapiyev, Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, Doç. Dr. Kürşad Zorlu, yönetmen Raşit Görgülü, Doktor Hatem Alsami, Op. Dr. Erkan Akan da ödüllerini aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdülkadir Aksu Yavuz Kaya İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title