Haberler

    Ya Var, ya da Yok Olacağız'

    MADDİ zorluklar içindeki TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun taraftarları, kulübe destek olmadıklarını düşündükleri kurum, kuruluş ve iş adamlarını yaptıkları eylemle protesto etti.

    MADDİ zorluklar içindeki TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun taraftarları, kulübe destek olmadıklarını düşündükleri kurum, kuruluş ve iş adamlarını yaptıkları eylemle protesto etti. Yürüyüşe başkan Hüseyin Çalışkan, teknik direktör Levent Arıkdoğan ve bazı futbolcuların da destek verdi. Mersin Cumhuriyet Alanı'nda bir araya gelen kırmızı-lacivertli taraftarlar, "Ya var olacağız, ya yok olacağız, göz göre göre sessiz kalmayın" yazılı pankartı taşıyarak, Mersin Büyükşehir Belediye binası önüne kadar yürüdüler.

    BAŞKA MERSİN YOK

    Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Hazar Yusuf Göker, "Başka Mersin İdmanyurdu yok. Başka yerlere destek verileceğine, Mersin İdmanyurdu gibi büyük bir markaya destek verilsin. Kentimizin önde gelenleriyle beraber buna önderlik yapacağız" dedi. Taraftarlar, daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) önüne yürüyerek, oda yönetimini de protesto etti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mersin İdmanyurdu Hüseyin Çalışkan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title