Haberler

Vali Yüksel Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü Denetledi

Güncelleme:

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Trafik Vakfı tarafından finanse edilen ödenek ile yenilenen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binalarında denetleme yaptı.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Trafik Vakfı tarafından finanse edilen ödenek ile yenilenen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sosyal Tesisleri ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne gelişinde İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Trafik Vakfı Yöneticileri tarafından karşılanan Vali Yüksel, yetkililerden bilgi aldı.

Ankara ilinde Trafik güvenliğinin sağlanabilmesinin; altyapı hizmetleri, acil müdahale, ilkyardım, kaza sonrası kurtarma hizmetleri ve denetim hizmetlerinin yerine getirilmesi ile mümkün olacağını belirten Yüksel, Ankara ilinde trafik güvenliği ile ilgili hizmetlerin sürekli, düzenli, zamanında, işbirliği ve uyum içerisinde verilebilmesini hedeflediklerini kaydetti.

Ulaşım konusunu halletmiş bir Ankara'nın, dünya şehri tanımında büyük bir adım daha atacağını vurgulayan Yüksel, "Çünkü Ulaşım Sektörünü kalkınmasına esas almayan hiçbir kalkınma hamlesinin elbette başarı şansı yoktur. Ankara sektörel kalkınmasında tercihlerini doğru yapmıştır ve hedefleri bellidir. Ankara'yı bir dünya markası yapmak mutlak hedefimizdir. Yapılan her hizmetin insan odaklı olması ilkesi gereği, ulaşım hizmetlerinin de insan hayatını kolaylaştırması gerekmektedir. Bu bağlamda Trafik konusunun insanların hayatını kolaylaştırması hususunda Devletimize ve de Halkımıza önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir" dedi.

Ankara Trafik Vakfının çalışmalarına da değinen Yüksel, Vakfın "Ankara ili hudutları içerisinde trafik kazalarının önlenebilmesi veya en az seviyeye indirilmesi için her türlü tedbiri almak; trafik hizmetlerinde çalışan görevlilere her türlü yardımda bulunmak; trafik birimlerini araç-gereç ve teknik-teçhizat bakımından güçlendirmek, Ankara trafiğinin daha düzenli olmasını temin edip kazaları ve kazalardan doğacak riski en aza indirecek her türlü çalışmayı yapmak" gibi hayati önem taşıyan başlıklarda büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirterek "Vakıf yönetiminde gönüllü görev alan tüm üyelere ve idarecilere de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Kadri Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title