Haberler

Vali Çağatay'dan Ahlat'a Ziyaret

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ahlat'ın Ovakışla Beldesi, Dilburnu köyü ve Nazik Gölü'nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ahlat'ın Ovakışla Beldesi, Dilburnu köyü ve Nazik Gölü'nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Ahlat'a gelen Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ilk önce Ovakışla Beldesi'ne geçti. Belde sakinleri ile bir araya gelen Vali Çağatay daha sonra Ovakışla Jandarma Karakolunu, Ovakışla Belediyesini, Dilburnu köyü ve Nazik Gölü'nü gezerek incelemeler yaptı. Vali Çağatay, Ovakışla Beldesinde ilk olarak Ovakışla Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Karakol Komutanı ve personel tarafından karşılanan Vali Oktay Çağatay, karakolun hizmet binasını gezdi. Daha sonra karakolun sorumluluk alanı, bölgede meydana gelen olaylar, personel ve araç durumu hakkında karakol komutanından brifing aldı. Vali Çağatay, jandarmalarla tek tek ilgilenerek onlara moral verdi. Vali Çağatay daha sonra, beraberindeki heyetle birlikte beldedeki bir kahvehaneye geçti. Belde sakinlerinin bulunduğu kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla çay içti. Sohbet sırasında vatandaşların ve beldenin sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü için devlet eliyle olması gereken herşeyi yapacaklarını iletti. Ziyaretine İlburun köyü ve Nazik Gölünü gezerek devam eden Vali Oktay Çağatay, Ovakışla Belediyesine geçti. Ahlat Kaymakamı ve Ovakışla Belediye Başkan Vekili Mustafa Akgül'ü makamında ziyaret eden Vali Çağatay, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı, daha sonra belediyeden ayrılarak ziyaretini tamamladı.

Vali Oktay Çağatay'a, ziyaretinde Ahlat Kaymakamı ve Ovakışla Belediye Başkan Vekili Mustafa Akgül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erhan Demir ve Ahlat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Emrah Alkan eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nazik Gölü Ovakışla Bitlis Ahlat Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title