Haberler

Vali Ayyıldız, Dedebağ Keşkek Hayrına Katıldı

Güncelleme:

Vali Erol Ayyıldız, bu sene 26. Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali kapsamında düzenlenen Dedebağ Keşkek Hayrına katıldı.

Dedebağ Yaylası'nda bu yıl 731'inci kez düzenlenen Dedebağ Keşkek Hayrına Vali Sayın Erol Ayyıldız'ın yanısıra, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, Karacasu Kaymakamı Hakan Balsüzen, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayırseverlerin bağışlarıyla alınan bin 200 kilogram buğday ile 1 ton et, ilçe halkı tarafından imece usulüyle 80 kazanda keşkeğe dönüştürüldü. Hazırlanan yemek, hayra özel yapılan turşu ve ekmekle beraber etkinliğe katılanlara dağıtıldı.

Dedebağ Hayrından sonra, hayırsever vatandaşın yaptırdığı Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Ayyıldız okul hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Örnekçi'den bilgi aldı.

Daha sonra Geyre Beldesinde bulunan Afrodisias Antik Kentinde incelemelerde bulunan Vali Ayyıldız, Müze Müdürü Serdar Okur'dan Antik Kent ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gültekin Kılınç Erol Ayyıldız Ak Parti Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title