Haberler

Uzaktaş, Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Nuri Uzaktaş, Vali Memduh Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığına seçilen Nuri Uzaktaş, Vali Memduh Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada gecen ziyarette konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Nuri Uzaktaş, parti olarak ülke yönetiminde siyasi kanadı temsil ettiklerini, valilerin ise illerde devlet ve hükümet politikalarını yürüten en yetkili isimler olduğunu ifade ederek Isparta'ya yapılacak güzel hizmetleri beraberce yürüteceklerini belirtti.

Başkan Uzaktaş konuşmasında; "Sayın Valimize desteklerimizi ve gayretleri konusundaki teşekkürlerimizi belirtmeye geldik. Isparta'mız adına yapılacak güzel hizmetlerde kendilerine her konuda destek vereceğimizi ifade etmeye geldik. Bu hizmetler kalıcı hizmetlerdir, o bakımdan ne kadar güzel gerçekleşirse iktidar partisi olarak halkımız adına daha çok mutluluk duyarız. Biz siyasi partiler olarak vatandaşın direk ulaşan yapılarız, onun için vatandaşlarımız talepleri noktasında bize daha rahat ulaşırlar. Bu noktada vatandaşlarımızın öngörüleri ve beklentileri konusunda Sayın Valimizi bilgilendiririz" dedi.

Siyasi partilerin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz ise, iktidar partisi il teşkilatının vilayetle koordineli olmasının hizmet verimliliğini arttıracağını kaydetti.

Vali Oğuz konuşmasında; "Kamu idarecileri, yöneticiler halkla ne kadar iç içe olsalar da örgütlü halkın sesini duymak siyasal partiler aracılığıyla olmakta. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum, Isparta'da siyasi partilerin arasından çok büyük bir centilmenlik olduğunu görmekteyiz, Isparta bu manada Türkiye'ye örnek bir vilayettir. Bu bakımdan koordineli çalışmak hizmetlerin daha iyi olmasını sağlamakta ve kamu görevlilerine moral kaynağı olmaktadır.

Biz beşeri olarak Isparta'mızın daha kalkınmasını, insanlarımızın refah seviyelerinin daha yükseltilmesini, huzur ve mutluluk ortamı içerisinde yaşamlarını sürdürmelerini müştereken amaçlıyoruz. Bu doğrultuda siyasi partilerimiz ve diğer sivil toplum örgütlerimizle müştereken çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Değerli il başkanımız önemli bir müessesenin temsilcisi olmuştur, inşallah güzel hizmetleri beraber yaparız. Kendilerine hem özel hayatında, hem de kamusal hayatta üstün başarılar diliyorum" dedi.

Samimi ortamda geçen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nuri Uzaktaş Memduh Oğuz Isparta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title