Haberler

Uşak'ta Feci Kaza

Güncelleme:

Uşak'ta bariyerlere çarparak yan yatıp 160 metre sürüklenen yolcu otobüsünde 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Uşak'ta bariyerlere çarparak yan yatıp 160 metre sürüklenen yolcu otobüsünde 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Uşak-Ankara karayolunun 50'nci kilometresinde Banaz İlçesi'nin Büyükoturak Beldesi yakınlarında saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, Kahramanmaraş'tan İzmir'e giden ve içinde 17 kişinin bulunduğu 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün şoförü Mehmet Yılmaz, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan yolcu otobüsü savrularak yan yattı. Ters dönerek yaklaşık 160 metre sürüklenen yolcu otobüsü bariyerlere takılarak durdu.

Yoldan geçenlerin araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Uşak ve Banaz'daki hastanelere götürdü. Yolcu otobüsünün sürüklenmesiyle 5 yolcu parçalanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza mahalline gelen 110 AKS ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı kurtarma ekibi ölenlerin cesetlerini çıkardı.

Kazada sürücü Mehmet Yılmaz, Döne Satılmış, Nihat Kaçak, Vahit Gökdoğan, Bahar Güzel, Mehmet Karpuz ve Durdu Özen yaşamını yitirirken; Şerif Demir, Dursun Karahan, Halil Dinçer, Yağmur Alkoç, Halil Karpuz, Burhan Koçer, Cuma Özarslan, Doğan Ertekin, Rami Ertekin ve kimliği belirlenemeyen bir yolcu olmak üzere 10 kişi yaralandı.

Yaralıların tedavilerine Uşak Devlet Hastanesi ve Banaz Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Jandarma kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükoturak Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title