Haberler

Urfa'dan Kamerun'a Uzanan Dostluk Eli

Güncelleme:

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri kendi imkanları ile Kamerun'a su kuyusu açtırdı.

700 kişinin faydalandığı su kuyusu Ramazan ayında insanların istifadesine sunuldu. Kamerun'un Kodogo kentindeki su kuyusunu bağışçılardan desek alınmadan yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında topladıkları 4 bin dolar ile hizmete açtı.

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akan Işıkyıldız yaptığı açılamada "Bizler gidip insanlardan istiyoruz. Ama kendimiz önce bu fedakarlığı yapmalıyız ki, insanlardan rahatlıkla isteyebilelim. Her üyemiz kendi imkanlarına göre katkıda bulunarak Afrika'daki kardeşlerimize bir bardak temiz su içirebilme adına desteklerini esirgememişlerdir. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

"Şanlıurfa sıcaklarda suyun ne kadar önemli olduğunu bilen bir ilimiz. Dolayısıyla yapılacak en önemli yardım da temiz su olmalıdır" diyen yönetim kurulu üyeleri yapılan yardımdan memnuniyetlerini ve açılan su kuyusundan yıllarca su içecek insanların dualarını beklediklerini ifade ettiler. Yönetim kurulu üyeleri, "Özellikle bu Ramazan ayında sıcakta susuzluğun ne demek olduğunu yakından gören Şanlıurfalı ve Güneydoğulu hemşerilerimizi bu hayra ortak olmaya çağırıyoruz. Buyurun Afrika'da bir kuyu da siz açtırın. Kimse Yok Mu diye inleyen çatlamış dudaklara bir yudum insanlık olun" dediler. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akan Kamerun Afrika Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title