Haberler

Ünlü Televizyon Sahibi Rupert Murdoch'tan "İslamafobik" Mesaj

Güncelleme:

FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch, Twitter hesabından "Müslümanlar çihatçıları yok etmedikye yaşananlardan sorumludur." mesajı attı.

Dünyaca ünlü medya patronu Rupert Murdoch, Twitter hesabından talihsiz bir tweete imza attı. Murdoch, resmi Twitter hesabından İslamafobik bir açıklama yaptı.

İSLAMOFOBİK TWEET

Murdoch, ''Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır'' ifadeleri içeren İslamofobik bir tweet attı.

MURDOCH'A CEVAP GELDİ

Murdoch'un ırkçı ve İslamofobik tweet'ine tepkiler yağdı. Bir twitter kullanıcısı, Murdoch'a ''Belki bütün beyazlar ırkçı değildir ama ırkçılık ortadan kalkana kadar onlar da sorumludur'' yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rupert Murdoch Twitter Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (149)

Osmanlı:

FOX TV haberlerine bakıpta bu kafa yapısın anlamamak zaten mümkün değil. Sabah akşam AKP ve Erdoğan aşağılanıyor. Haber politikalarındaki talimat böyle.

15
19
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Bu cihatçılar sizin ürününüz müslümanların değil

19
12
yanıtYanıtla
nt:

fox izlemeyın gavur tvsını

19
12
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

FRANSA '' DAKİ KATLİAMLAR YAŞANDIKÇA FOX PATRONUNUN DÜŞÜNCESİNİ SUÇLAYAMAZSINIZ. HİÇBİR DİNDE GİT İNSANLARI ÖLDÜR DİYE BİR DÜŞÜNCE YOKTUR OLAMAZ DA.

19
11
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Cihatçılar yok olmalı

19
11
yanıtYanıtla
KOCHISARLImobilWeb@haberler.com:

Ulkemizde amma cok gevur varmista haberimiz yokmus. Bir anda herkez fransiz kesildi basimiza. Durmak yok yola devam. Kafirler artik rahat uyuyamayacak yataklarinda.

19
10
yanıtYanıtla
ali baba:

cihadcılar da olmasa istedıgınız gıbı at koşturusunuz. siz dunyayı yakın yıkın masa başlarında sonra cıhatcılar terörist deyın

13
15
yanıtYanıtla
yaşadığın ülke de çok müslüman var:

sende Müslümanlarla yaşayan bir insansın, , ne zarar gördün, , biz niye sorumlu olalım, , siz kendinizi Gazze saldırılarından dolayı sorumlu buluyor musunuz onu açıklayınız

20
8
yanıtYanıtla
mamaduuMobil-ANDROID:

adam haklli

10
17
yanıtYanıtla
teoman:

Dogru söyliyeni dokuz köyden kovarlarmis. O Adam yahudi oldugu icin kabullenemiyorsunuz, 50 yildir yabanci bir ülkede yasayan biri olarak cihatciler, yogurtdan cikmis ak kasik degiller. Kökden dincilik devam etttigi takdirde ISLAM baris dini olamaz

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title