Haberler

Ünlü İsimler ile Vichy Daveti

Güncelleme:

Vichy, yeni ürünü Liftactiv Collagen Specialist'i, yeni marka elçisi Türkiye güzeli Nefise Karatay'ın katılımıyla çok özel bir davet eşliğinde ünlü isimlerle buluşturdu.

Vichy'nin Nefise Karatay ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğinde Müge Boz, Özlem Kaymaz, Elif Edes Tapan, Cansen Yeni Kut, Elif Edes Tapan, Jale Balcı, Ayşe Tolga, Aslı Cüreklibatur, Ekin Yılmaz ve Ayşen Zamanpur gibi iş ve cemiyet hayatının tanınmış kişileri yer aldı. Medikal estetik uzmanı Dr.Ali Kerim Diler'in de konuşmacı olarak yer aldığı organizasyonda, ünlü estetisyen kolajenin cilt için önemine dikkat çekti.

Lucca Bebek'te düzenlenen etkinlikte yeni ürün, konuklar tarafından deneyimlendi. Marka, bu etkinliğe özel olarak sağlıklı lezzetlerden ve içeceklerden oluşan özgün bir menüyü de misafirlerine sundu.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist'in yeni marka elçisi olmanın mutluluğu yaşayan Nefise Karatay " Vichy ürünlerine yıllardır güvenip kullanıyor ve takip ediyorum. Benim için gerçekten çok anlamlı bir birliktelik oldu. Marka gibi her zaman doğallığın ve doğanın gücüne inanıyorum. Yaş aldıkça cildin kolajen üretim hızı yaklaşık % 75 azalıyor. Bu özel formül, kadınlarımızın cildinin daha sıkı, dolgun ve sağlıklı görünmesine destek oluyor. Vichy Liftactiv Collagen Specialist ile kadınların ürünün tutkunu olacağına hiç süphem yok " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nefise Karatay Müge Boz Kaymaz Vichy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title