Haberler

Üniversiteli Olma Yolunda Eğitici Rehberlik Gezileri

Güncelleme:

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Bilge Nesil lise gurubu üyelerinin hayatlarının dönüm noktası olan üniversite tercihlerinde daha sağlıklı kararlar alabilmesi adına rehberlik gezileri düzenliyor.

Bilge Nesil üyelerimize mesleki yaşantının ilk adımı olan üniversitelerde okumak, tercih edecekleri bölümleri yakından tanımalarını sağlamak, bu bölümlerin gelecekteki iş imkânlarını uzmanlarından öğrenmelerini böylece üniversiteli olma yolunda motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen rehberlik gezileri kapsamında ilk olarak Biruni Üniversitesi ziyaret edildi.

Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel' den bilgi alan üyelerimiz sordukları sorularla merak ettiklerine en yetkili ağızdan cevaplar bulmuş oldu. Hiçbir başarının çalışmadan gelmeyeceğine vurgu yapan Yüksel, eğitimin çok önemli olduğunu, çok çalışmak gerektiğini ve bunu sadece kendimiz için değil insanlık için yapmamız gerektiğini ifade etti.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada gençlerimizin sağlıklı doğru etkin ve kendilerine uygun tercihler yapabilmeleri adına belirledikleri hedefler yönünde çalışmalar yapıp onları motive ederek hayata hazırlanmaları hususunda 2015 yılında her ay bir üniversite gezisi düzenleyerek yaşama hazırlanmalarına katkı vermeye devam edeceğiz dedi. Bu hususta üniversite gezilerimize katılmak isteyen liseli üyelerimizin kayıtlı oldukları bilgi evleri ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır diyerek sözlerine son verdi.
Çekilen hatıra fotoğrafının ardından üyelerimiz üniversiteden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilgi Evleri Adnan Yüksel Zeytinburnu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title