Haberler

Ümit Ünal'dan Yeni Evlenenlere Dekorasyon Önerileri

Güncelleme:

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği "Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri" koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Koleksiyonun yaratıcısı, 17 yıldır Uluslararası Renk Örgütü (ICC)'nin Türkiye temsilcisi olan tasarımcı Ümit Ünal, Yüreğiniz, gözleriniz hayata açıkken, mekanlarınız da açık olsun. Oluşturduğumuz koleksiyon, pozitif ve yaratıcı bir yaşam için tasarlandı." Diyor ve renk önerilerini sıralıyor.

Ümit Ünal'dan Yeni Evlenenlere Kozmik Renkler

Yeni evlenen çiftlerde ortak sempati ve ortak seçimler önemli. Ama daha çok kristalize tonlar. Pembe bej, kuğu beyazı, ya da beyazdan daha çok ten rengine yakın bej skalalar, grimsi mavi beyazlar, yeni evlenenler için ideal renkler. Yormayan, pozitif duygu uyandıran tonlar ilişkiyi de güçlendiriyor. Pembe ve karbon gri, sarı safran ve siyah, lila ve gri, beyaz ve mint yeşili ve kaya kristali tonları deneysel ama etkili sonuçlar almaya yardımcı olacaktır. Tüm renkler Kozmos'tan.

En ileri teknoloji ile üretilen Alpinasilan iç cephe boyasını Filli Boya bayilerinden temin edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Filli Boya Ümit Ünal Türkiye Sarıyer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title