Haberler

Uludağ Yeni Yıla "Umutlu" Giriyor

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, bu hafta etkili olan kar yağışının ardından rezervasyonların artması, otelcilerin yüzünü güldürdü.

HARUN KAYMAZ - Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, bu hafta etkili olan kar yağışının ardından rezervasyonların artması, otelcilerin yüzünü güldürdü.

Bu hafta etkili olan yağışın ardından kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaştığı Uludağ'daki 8 binin üzerinde yatak kapasitesine sahip otel, pansiyon ve misafirhanelere rezervasyonlar yapılmaya başlandı.

Hafta sonları ve yılbaşı akşamı için yoğunlukta olmak üzere hızlanan rezervasyonlar, turizm işletmelerinin yüzünü güldürdü.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi akla gelebilecek tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Yılbaşı öncesi zirve için tam motivasyon sağladıklarını vurgulayan Akkuş, "Valililik koordinasyonunda toplantımızı gerçekleştirdik. Uludağ'da sezon öncesi sağlık, asayiş ve ulaşım konularında gerekli hazırlığımız tamam. Sıkıntılar çözüldü, kar da erken yağınca çok ciddi anlamda rezervasyon üstüne rezervasyonlar alıyoruz. Acentelerimiz sürekli faaliyet halinde, çok iyi bir sezon bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Akkuş, Uludağ'da 8 binin üzerinde yatak kapasiteli turizm tesislerinin yılbaşı gecesi yüzde 100 dolulukla hizmet vereceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Zirvede 2. Oteller Bölgesi yapılması bizi çok rahatlattı. Özellikle teleferiğin buralara kadar uzaması çalışma sistemimizi de olumlu etkiledi. Artık şehir dışından gelen bir tatilci oteller bölgesinde konaklamak zorunda değil. Çok sayıda müşterimizi Bursa'da otelde ağırlıyoruz, teleferik ile zirveye çıkarıyoruz. Onlar da gece alışveriş merkezlerini geziyor, eğleniyor, gündüz de muhteşem doğada kayak yapmanın keyfini çıkarıyor. Sonuç olarak bu seneki beklentimiz çok yüksek."

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren de kar yağışının ardından pistlerin de hazır duruma geldiğini ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, "Bu yıl kar öncekilere göre erken yağdı. Sezonu açtık ve müşterilerimizi bekliyoruz. Bu sene iyi olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akkuş Marmara Yılbaşı Uludağ Politika Güncel Haberler

Benzine ve motorine indirim geliyor

Benzine ve motorine indirim geliyor

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Bakmadan Geçme

HEUNG MİN SON KİMDİR? Heung Min-Son kaç yaşında, nereli, hangi takımda? Heung Min-Son Fenerbahçe'ye mi geliyor? 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur? TRT1 CANLI YAYIN AKIŞI | TRT1 yayın akışında neler var? TRT 1 CANLI İZLE DİLAN POLAT CEZAEVİNDE DEĞİL Mİ? Dilan Polat evinde mi, nerede, olay ne? BENZİN İNDİRİM VAR MI? Akaryakıtta DEV indirim! Benzin motorin indirim mi var, kaç TL? YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title