Haberler

Uludağ Üniversitesi'nde Bir Haftada İkinci Acı

Güncelleme:

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, bir hafta içinde ikinci öğretim üyesini kaybetti.

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, bir hafta içinde ikinci öğretim üyesini kaybetti. UÜ. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ömer Akat'ın kalp krizinden ölümünün ardından, akciğer kanseri tedavisi gören aynı fakültede görevli Prof.Dr. Zehra Başkaya da yaşamını yitirdi.

UÜ. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, geçen hafta sonu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Prof. Dr. Ömer Akat'ın ardından, 6 aydır akciğer kanserine karşı mücadele veren İşletme Bölümü'nde öğretim üyesi Prof.Dr. Zehra Başkaya da dün hayatını kaybetti.

Uludağ Üniversitesi'nde 31 yıldır görev yapan 56 yaşındaki Prof. Dr. Başkaya için Dekanlık binası önünde kardeşi Ahmet Başkaya ve ailesi, UÜ. Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Bayram, Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri, akademik kadro ve personelin katılımıyla tören düzenlendi.

Prof. Dr. Başkaya için fakültede beraber görev yaptığı arkadaşları konuşma yaptı. UÜ. Rektörü Kamil Dilek ise yaptığı kısa konuşmada, meslektaşının hasta yatağında yatarken dahi derslerini düşündüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından Prof.Dr. Başkaya için dua okundu. Başkaya, Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Pınarbaşı aile mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Kamil Dilek Politika Güncel Haberler

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

293 yıl ceza alan sapık sucu, istismar ettiği çocukların ailelerini suçladı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title