Haberler

Türkiye'nin Eski Bakü Büyükelçisi Kılıç'a Azerbaycan'dan Onur Ödülü

Türkiye'nin eski Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç'a Azerbaycan'da ödül verildi.

Türkiye'nin eski Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç'a Azerbaycan'da ödül verildi.

Azerbaycan'da özel bir prodüksiyon şirketi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve "yılın en iyileri"ni ifade eden "The First" ödülleri sahiplerini buldu.

Hilton Baku'da düzenlenen ödül törenine, Türkiye'nin eski Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Azerbaycan milletvekilleri, ses sanatçısı Selami Şahin, yönetmen Hilal Saral, şarkıcılar Gökçe ve Eren Sandal, işadamları, Azerbaycanlı sanatçı ve besteciler katıldı.

Ödül töreninin onur konuğu olan eski Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç'a onur ödülü verildi.

Gecede, Hulusi Kılıç'ın yanı sıra, ATO Başkanı Salih Bezci, milletvekili Nurdan Şanlı, şarkıcı Selami Şahin, yönetmen Hilal Saral, şarkıcılar Gökçe ve Eren Sandal, Ankara Shopping Festival, Türkiye Polis Radyosu ve TRT Bakü Bölge Müdürü Yüksel Değercan da ödüllendirildi.

Ödül gecesi, Azerbaycanlı ve misafir sanatçıların yaptığı müzik gösterisi ile devam etti.

Düzenlenen konserde en fazla ilgiyi ses sanatçısı Selami Şahin gördü. İzleyicilerin şarkılarına eşlik ettiği Selami Şahin, konser sonrasında dakikalarca alkışlandı.

Muhabir: Ruslan Rehimov

Yayıncı: Tarkan Demir - BAKÜ

Kaynak: AA / Güncel

Hulusi Kılıç Azerbaycan Türkiye Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title