Haberler

Türkiye'nin En Hamarat Hanımı İstanbul'da Belli Oluyor

Güncelleme:

Henkel'in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril, Türkiye'nin en hamarat hanımını seçiyor.


Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril, şimdi Türkiye'nin en hamarat hanımlarını seçiyor. Pril; marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Ankara, Erzurum, Trabzon, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa'yı ziyaret ederek bu illerin en hamarat hanımlarını seçti. Ve son olarak sıra İstanbul'a geldi. İstanbul'daki seçmelerin ardından gerçekleşecek final yarışmasında 12 ilin birincileri yarışacak ve Türkiye'nin en hamarat hanımı belli olacak.

Heyecan dorukta, final İstanbul'da…

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, ülkemizin farklı şehirlerindeki hanımlarla buluşmak ve Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek amacıyla harekete geçti. Hazırladığı özel araçla şehir şehir dolaşan Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte ziyaret ettiği yerlerde gün boyu keyifli etkinlikler ve yarışmalar düzenledi. Yarışmalar sonucunda 11 ilin birincileri belirlendi. 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da Bakırköy Pazarı'nda yapılacak son seçmeler ile İstanbul'un da birincisi seçilecek. Daha sonra diğer illerin birincilerinin de katılımı ile gerçekleşecek final yarışması sonucunda Türkiye'nin en hamarat hanımı belli olacak. Finalistler, Açelya Akkoyun'un da eşlik edeceği yarışmada, Pril ile en kısa sürede, en çok tabağı yıkamaya çalışacak. Büyük heyecanın yaşanacağı yarışma sonucunda Türkiye'nin en hamarat hanımı, Pril'den beyaz eşya seti kazanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun İstanbul Türkiye Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title