Haberler

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Binici Açıklaması

ESKi Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Necati Binici, "Kent içinde yapılan doğru şeyleri alkışlamak, yanlış şeylerin düzeltilmesi için çaba sarf etmek asli vazifemiz olmalıdır.

ESKi Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Necati Binici, "Kent içinde yapılan doğru şeyleri alkışlamak, yanlış şeylerin düzeltilmesi için çaba sarf etmek asli vazifemiz olmalıdır." dedi.

Binici, Eskişehir'de bir otelde düzenlenen "Büyükşehir Kent Konseyleri Yasal ve İdari Sorunlar-Çözümler Çalıştayı"nın açılışında yaptığı konuşmada, etkinliğin verimli geçmesini diledi.

Türkiye Kent Konseyleri Birliğinin 2010 yılında kurulduğunu ve güzel işler yaptığını anlatan Binici, şunları kaydetti:

"Kent konseyleri, hiçbir zaman belediyelerin arka bahçesi olmayacaktır. Kent içinde yapılan doğru şeyleri alkışlamak, yanlış şeylerin düzeltilmesi için çaba sarf etmek asli vazifemiz olmalıdır. Bu yılı dolu dolu geçireceğiz. Türkiye'nin çeşitli kentlerinde toplantılar yapacağız. Birliğimiz sizin bize getirdiğiniz önerilerle daha hızlı ve doğru adımlarla büyüyor. Verdiğiniz her türlü destek için teşekkür ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Türkiye Kent Konseyleri Birliğinin çalıştay için Eskişehir'i tercih etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, programın başarılı geçmesini temennisinde bulundu.

Etkinlik, yarın yapılacak kent turuyla sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Binici Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title