Haberler

"Türkiye'de 28 Şubatçılar Filmi Yeniden Sahneleniyor"

Güncelleme:

Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırma Merkezi 28 Şubat'la ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

USTAD, 28 Şubat arifesinde yazılı bir açıklamayla son günlerde yaşanan olayları kınayan yazılı bir açıklama yaptı.

Uluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırma Merkezi Bölge Uzmanı Tekin Oruç tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: Son yıllarda ülkeye refah, huzur ve güvenin hakim olmaya başlandığı zamanlarda; milleti algı operasyonları ile kandırmak, ilerleyen çözüm sürecini baltalamak, halkı ve ülkeyi kaos ortamına sürüklemeye çalışanların masa başında yeni senaryolar yazdığına şahit oluyoruz.

"Özelde bölgemiz, genelde ise ülkemizin tüm kesimleri derin ve şeffaf olmayan yapıların karanlık eylemlerinden çok çekmiş, faaliyetlerinden muzdarip olmuştur." Denilen açıklamanın devamında Oruç, şunları ifade etti: Son aylarda yaşanan kirli dinlemelerin, yargı keşmekeşliğinin vaziyeti ve milletin iktidarını farklı pozisyonlarla değiştirme, senaryolarını masa başında yazma ve bu senaryolara başrol oyuncu bulma çalışmalarına başlandığını söyledi. Bu tablo tamda 28 Şubat'ın, geç kalmış ikinci perdesinin hazırlıklarına benziyor. Dedi.

Bölgedeki tek düşünce kuruluşu olarak bizler; "Milletin iktidarını, yine Millet'tin kendisinin değiştirme kuvvetine ve egemenliğine inanıyoruz"

Açıklama "Milletin verdiği kararları ancak Milletin kendisinin değiştireceğinin ilkesine güven duyduğumuzu belirtir. Ülkemizin demokrasisine darbe vuran 28 Şubat benzeri eylem ve faaliyetlere itibar gösterilmemesinin gerekliliğine inanıyoruz." Sözleriyle son buldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tekin Oruç 28 Şubat Türkiye Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title