Haberler

Türk, Yunan ve Bulgar polis teşkilatları basketbol turnuvası

Edirne'de Türk, Yunan ve Bulgar polis teşkilatlarının katıldığı basketbol turnuvası başladı.

Edirne'de Türk, Yunan ve Bulgar polis teşkilatlarının katıldığı basketbol turnuvası başladı.

Edirne Emniyet Müdürlüğünce Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Edirne, Bulgaristan'ın Kırcaali ve Yunanistan'ın Dedeağaç ve Orestiada emniyet müdürlüklerinin takımları katılıyor.

Turnuvanın açılış maçında Orestiada Emniyet Müdürlüğü, Kırcaali Emniyet Müdürlüğünü 72-37 mağlup ederken, diğer maçta Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü, Edirne Emniyet Müdürlüğü'nü 66-56 yendi.

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan'ın polis teşkilatıyla kurdukları işbirliğinin devam ettiğini söyledi.

Yasadışı göçle ilgili ayda bir mutad görüşmeler yaptıklarını belirten Ceylan, "Üç komşu ülkenin mücadele ettiği sorunlar aynı. Bu sorunlarla mücadele ederken önceki yıllarda olduğu gibi Edirne'de bir basketbol turnavası düzenledik. Emniyet Genel Müdürlüğümüz bu organizasyonun finansmanını karşıladı. Önemli olan bu birlikteliği sağlamak, karşılıklı sosyal aktiviteler yapmak" dedi.

Kırcaali Emniyet Müdür Yardımcısı İvaylo İlev, sosyal faaliyetlerin emniyet teşkilatları arasındaki işbirliğini güçlendirdiğini belirtti.

Dedeağaç Emniyet Müdürü Tsuknadis İoakim, komşu ülkelerin emniyet teşkilatları arasında düzenlenen sosyal faaliyetlerin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Turnuva, yarın oynanacak maçlarla sona erecek.

-Edirne Emniyet Müdürü Ceylan'ın açıklamaları

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Cemil Ceylan Bulgaristan Yunanistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title