Haberler

Ankara Valisi Yüksel Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve beraberindeki heyet, Turizm Haftası dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve beraberindeki heyet, Turizm Haftası dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Vali Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, turizm sektörü temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerden oluşan heyetle Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Yüksel ve beraberindekiler, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Yüksel, deftere şunları yazdı:

"Bugün 38. Turizm Haftası münasebetiyle Ankara sektör temsilcileriyle huzurunuzdayız. Turizmin, dünyada hızla gelişen sektörlerin başında gelmekte olduğu ve çok boyutlu etki alanlarıyla şehirlerin gelişiminde de önemli rol oynadığını dikkatle takip ediyoruz. Bu yapısıyla ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarına da fırsat sağladığının bilincindeyiz.

Büyük Atatürk, Ankara, turizm pazarlarında oluşacak her türlü taleplere karşılık verebilecek potansiyele sahip bir şehir olup, gerçekleştireceği kararlı atılımlarla turizm sektöründe haklı yerini mutlaka alacaktır. Muhteşem doğal zenginliği, yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi ve kültürel mirası, yatırımlarındaki hızlı artışlarıyla Ankara'yı yıldızı parlayan bir marka haline getireceğimiz hususunda söz veriyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Alaaddin Yüksel Turizm Haftası Anıtkabir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title