Haberler

Turgut Özal Tabiat Parkı'ında yenileme çalışmaları başladı

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı ile birlikte ilgili şube müdürleri de eşlik etti. İnceleme gezisinde Başkan Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda yapılacak olan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı. Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda yapılacak çalışmayla birlikte parkın sadece Malatyalılar için değil bölge için de önemli bir merkez olacağını ifade etti. Malatya'nın önemli merkezlerinden biri olan Turgut Özal Tabiat Parkı'nda yenileme çalışmalarına başlayacak olan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bilgiler verdi. Yeni sezon öncesi park içerisinde yenilenecek yerlerle ilgili alanları yerinde gören Başkan Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı'nın ilkbahar ayına kadar yenilenme çalışmalarının tamamlanacağını belirtti. Başkan Gürkan, "Turgut Özal Tabiat Parkımızda yapılacak çalışmaları ve ilkbahar sezonuna hazırlık ile ilgili yapılacak çalışmaları yerinde görüp incelemek maksadıyla parkımıza geldik. Turgut Özal Tabiat Parkı'ndaki gördüğümüz eksik ve aksaklıklar noktasında, güvenlik noktasında, temizlik ve hijyen noktasında, çevre düzeni ile birlikte ek ihtiyaç duyulan alanlarla spor alanları noktasında planlama yapılacak. Önümüzdeki ilkbaharda Malatya Turgut Özal Parkı çok daha farklı bir konsept içerisinde memleketimizin insanı, hemşerilerimize ve buraya gelen misafirlerimize en güzel şekilde hizmet etme imkanına kavuşacak. Bu mekanı hak ettiği şekilde değerlendirmek, Malatyalılarla değil de bölge insanıyla tanıştırabilecek konseptte düzenleme çalışması yapacaklar arkadaşlarımız. Yapılacak olan çalışmaların Malatya'mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken ayrıca bu çalışmaları yürüten Park Bahçeler Daire Başkanlığımızdan sorumlu Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Sığırcı beye ve Daire Başkanımız Berkan Samanlıoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Tabiat Parkı'nda yaptığı inceleme sırasında parkta piknik yapan ve gezen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile fotoğraf çektirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Gürkan Turgut Özal Malatya Orduzu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title