Haberler

Korona hastası hayır yemeği verdi, bütün köy karantinaya alındı

Güncelleme:

Tunceli'de koronavirüslü bir şahıs köyde hayır yemeği verdi. Durumu tespit eden Tunceli Valiliği, konuyla ilgili açıklama yaparak yemeğe katılanlara para cezası kesildiğini ve köyün karantinaya alındığını belirtti.

Tunceli'nin Pertek ilçesinde koronavirüs testi pozitif çıkan bir kişi hayır yemeği verince köy karantinaya alındı. Tunceli Valiliği hayır yemeği düzenleyen ve yemeğe katılan 10 kişiye toplamda 31 bin 500 TL idari para cezası kesti.

YEMEĞİ VEREN ŞAHSIN KORONA TESTİ POZİTİF

Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Pertek'te bulunan bir köyümüzde, almış olduğumuz hıfzıssıhha kararına rağmen bir vatandaşımız hayır yemeği vermiş, kendisinin pozitif olması sebebiyle maalesef köy karantinaya alınmıştır.

"KATILAN 10 KİŞİYE 31.500 TL CEZA KESİLDİ"

Hayır yemeğini düzenleyen ve yemeğe katılan 10 kişiye 1593 sayılı Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden 3150 şer TL idari para cezası uygulanmış toplamda 10 kişiye 31 bin 500 TL ayrıca hayır yemeğini düzenleyen kişi hakkında TCK'nın 195 maddesi gereğince adli işlem başlatılmıştır. Bahse konu köyün muhtarı hakkında ise gerekli soruşturma Pertek Kaymakamlığımızca başlatılmıştır"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Tunceli Pertek Haberler

500

Yorumlar (21)

Sivaslı ibocan:

Emin olun, gelecek çok kötü, çünki HAVALAR SOĞUYOR havalandırma durumu zor, okullar kısıtlıda olsa açılıyor mesaafe olması zor, evde işte kapalı alanda bulunma zamanı ortada, birkere eller yüze değmeyecek, eşler gerekirse tek yatsın, yemek masası mesafesi metre kare ortamında , ALLAHIM sana sığınırız. .

6
3
yanıtYanıtla
Fecire:

Acaba dün akp ye üye katiliminada ceza kesildimi, yoksa sadece biz normal vatandaşlar için mi geceli bu cezalar

5
3
yanıtYanıtla
cello:

bu yemeği veren hayini alın içeri atın iyi niyetle verilmiş bir yemek olmadığını düşümüyorum terör yandaşı olabilir.

3
4
yanıtYanıtla
Fecire:

Bu cezalar sadece biz normal vatandaşları mi kapsıyor.Akp dün partiye 100000 yeni katılım toplantısı yaptı onlarada ceza kesildimi ?

7
0
yanıtYanıtla
1907:

Reyizleri onları koruyor.

yanıt0
yanıt0
SORUYORUM:

BU İNSANLAR NEDEN BU KADAR CAHİL VE BİLİNÇSİZ ? O KADAR MI HAFİFE ALIYORLAR BU VİRÜSÜ

5
2
yanıtYanıtla
AYSIN:

GIRESUNDAKI MITINGE CEZA KESILDIMI

6
1
yanıtYanıtla
Aaa:

Orada korona etkisiz :)

yanıt2
yanıt1
patoz:

nusret''te yeseler daha ucuza gelirdi

4
2
yanıtYanıtla
defolaşım:

sadece aptalık !

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title