Haberler

TÜMSİAD, İZAYDAŞ'ta

Güncelleme:

TÜMSİAD yetkilileri İZAYDAŞ'ı ziyaret ederek bilgi aldılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, hizmet ve çalışmalarını Kocaeli'nin sanayici ve işadamları ile paylaşmaya devam ediyor. İZAYDAŞ son olarak TÜMSİAD yönetimini ağırladı. Çalışmaları yerinde gören TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, bir şirket iyi yönetildiğinde güzel sonuçlar ortaya çıktığına şahit olduklarını söyledi.

İŞ ADAMLARI TAM KADRO

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş'un ev sahipliği yaptığı ziyarete, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Mevlüt Demir, Şaban Akkaş, Ragıp Kurtoğlu, Emre Özbay, Murat Çalık, Bünyamin Barış, Mustafa Topal, Mehmet Emin Demirel, Olgun Kaya, Cavit Ünal, Mehmet Henifi Öztekin, Hali Banon, Halil Akpınar, Hüseyin Salihoğlu, İrfan Barış ve Nihat Yalçın katıldı.

DETAYLI SAHA TURU

İZAYDAŞ Proje Şefi Onur Uludağ, TÜMSİAD yöneticilerine İZAYDAŞ'ın çalışmaları hakkında tüm teknik detayları kapsayan bir sunum yaptı. Genel Müdür Saraç ve İZAYDAŞ yöneticileri, sunumun ardından TÜMSİAD yöneticilerinin merak ettiği soruları yanıtladı. Düzenlenen teknik gezi ile evsel atık depolama alanları, çöp gazı ve biyogaz enerji üretim tesisleri, sterilizasyon ve yakma tesisinin çalışmalarını da yerinde görme ve inceleme fırsatı bulan TÜMSİAD yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"BU TARZ PROGRAMLAR ÖNEMLİ"

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, ziyaret programı sayesinde atık yönetimi ve tesis ile ilgili pek çok bilgiye sahip olduklarını belirterek, "Kurumların birbirleriyle tanışması anlamında yapılan bu tarz programları önemsiyoruz. Bu ziyaret bizim için son derece faydalı oldu. Aynı zamanda İZAYDAŞ'ın kurumsal anlamda profesyonelce yönetilen ve geniş bir yelpazede hizmet veren bir şirket olduğunu görme imkânı bulduk" diye konuştu.

ZİYARET HATIRASI

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç da TÜMSİAD heyetini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz'a ziyaret anısına İZAYDAŞ logolu kristal kule armağan etti. Ziyaret programı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayram Karakuş Erdoğan Yılmaz Mevlüt Demir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title