Haberler

Suluova'da deprem tatbikatı yapıldı

Güncelleme:

Suluova'da "2022 yılı Afet Tatbikat Yılı" dolayısıyla Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okullarda eş zamanlı tatbikat gerçekleştirildi.

Suluova'da "2022 yılı Afet Tatbikat Yılı" dolayısıyla Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okullarda eş zamanlı tatbikat gerçekleştirildi.

Kaymakam Abdullah Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Elmas ile Suluova Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen deprem tahliye tatbikatına katıldı.

Sirenlerin çalmasının ardından öğrenciler sıraların kenarında kendilerini korumaya aldı. Öğretmenlerin yönlendirmesiyle sırayla ve seri şekilde sınıflarından ayrılan öğrenciler, ardından okulun bahçesinde toplandı.

Burada öğrencilere yetkililerin bilgi vermesinin ardından tatbikat tamamlandı.

Deprem ve afetlerle ilgili farkındalığı artırabilmek amacıyla zaman zaman çeşitli eğitimler düzenlediklerini belirten Şen, öğretmen ve öğrencilere tatbikatta gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

???????- Anaokulu öğrencilerine deprem eğitimi

Suluova TOKİ Mehmet Çelebi İlkokulu koordinesinde düzenlenen etkinlikte de Suluova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlilerince ana sınıfı öğrencilerine uygulamalı yangın ve deprem eğitimi verildi.

Öğrencilere ilk yardım ve deprem anında yapılması gerekenler, yangın söndürmede kullanılan kıyafet, araç ve malzemelerle ilgili bilgiler aktarıldı.

Suluova Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Özgan, Deprem Haftası dolayısıyla Suluova'da her evde bir deprem çantası hazırlanması ile ilgili çalışma başlattıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Deprem Haftası Sakarya Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title