Haberler

Tüm Çocukların Derneği Muş'ta 300 Öğrenciye Oyuncak ve Ayakkabı Hediye Etti

Güncelleme:

Tüm Çocukların Derneği, Muş'un Malazgirt ilçesinde 300 öğrenciye oyuncak ve ayakkabı hediye etti. Dernek Başkanı olan sınıf öğretmeni Yusuf Tümay ve üyeler, ilçedeki Aynalıhoca ve Hasretpınar köylerini ziyaret ederek 150 öğrenciye hediyelerini dağıttı. Daha sonra kent merkezindeki Aile Destek Merkezi ve Empati Rehabilitasyon Merkezine geçen Tümay ve beraberindekiler, çocuklara oyuncak verdi, düzenledikleri etkinliklerle güzel zaman geçirmelerini sağladı. Öğrencilere ulaşmak için köy köy gezdiklerini belirten Tümay, her hafta bir kente gittiklerini söyledi. Geçen yıl 13 bin çocuğa ulaştıklarını dile getiren Tümay, 'Malazgirt ilçemizde Aynalıhoca ve Hasretpınar köylerinde 150 çocuğumuza hediyeler getirdik. Ayrıca ilçe merkezimizde eğitim gören özel çocuklarımız ve kreşteki 150 çocuğumuza hediyeler dağıttık. Bir çocuk gülsün, dünya değişsin diye yola çıktık. Bizim amacımız çocuklara yardım etmek değil, onları mutlu etmek.' diye konuştu. Gruba eşlik eden Bir Umutta Sen Ol Derneği Başkanı Hasan Başaran ise 'Kardeş derneğimiz bizi kırmadı, davetimiz üzerine ilçemize geldi. Öğrencilere hediyeler getirdiler. Hepsine teşekkür ederim.' dedi.

Tüm Çocukların Derneği, Muş'un Malazgirt ilçesinde 300 öğrenciye oyuncak ve ayakkabı hediye etti.

Dernek Başkanı olan sınıf öğretmeni Yusuf Tümay ve üyeler, ilçedeki Aynalıhoca ve Hasretpınar köylerini ziyaret ederek 150 öğrenciye hediyelerini dağıttı.

Daha sonra kent merkezindeki Aile Destek Merkezi ve Empati Rehabilitasyon Merkezine geçen Tümay ve beraberindekiler, çocuklara oyuncak verdi, düzenledikleri etkinliklerle güzel zaman geçirmelerini sağladı.

Öğrencilere ulaşmak için köy köy gezdiklerini belirten Tümay, her hafta bir kente gittiklerini söyledi.

Geçen yıl 13 bin çocuğa ulaştıklarını dile getiren Tümay, "Malazgirt ilçemizde Aynalıhoca ve Hasretpınar köylerinde 150 çocuğumuza hediyeler getirdik. Ayrıca ilçe merkezimizde eğitim gören özel çocuklarımız ve kreşteki 150 çocuğumuza hediyeler dağıttık. Bir çocuk gülsün, dünya değişsin diye yola çıktık. Bizim amacımız çocuklara yardım etmek değil, onları mutlu etmek." diye konuştu.

Gruba eşlik eden Bir Umutta Sen Ol Derneği Başkanı Hasan Başaran ise "Kardeş derneğimiz bizi kırmadı, davetimiz üzerine ilçemize geldi. Öğrencilere hediyeler getirdiler. Hepsine teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Malazgirt Dünya Çocuk Muş Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title