Haberler

TÜBİTAK Proje Yarışması'nda Türkiye Dördüncüsü Olan Öğrenci Kaymakamı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Malatya'nın Arapgir ilçesinde TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Zehra Karabay ve öğretmeni Kaymakam Fikri Badioğlu'nu ziyaret etti. Karabay ve öğretmeni ödüllendirildi.

Malatya'nın Arapgir ilçesinde TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Zehra Karabay, öğretmeni ve okul idarecileriyle Kaymakam Fikri Badioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, "Atık Poliamidin Modifikasyonu ve Sudaki Mikroplastiğin Uzaklaştırılmasında Kullanılabilirliğinin Araştırılması" projesiyle kimya alanında Türkiye dördüncüsü olan Zehra Karabay ve öğrenci danışmanı Kimya Öğretmeni Bülent Yıldız, Kaymakam Fikri Badioğlu tarafından ödüllendirildi.

Zehra Karabay'a hediye, öğretmenine başarı belgesi veren Kaymakam Badioğlu, Arapgir'i her alanda ön plana çıkaracak projelerin desteklenerek teşvik edileceğini söyledi.

Badioğlu, bu sayede ülkenin kalkınması ve gelişmesinde önemli adımlar atılacağını belirterek, ilçedeki tüm öğrenci ve öğretmenlerden yeni projeler beklediğini belirtti.

Ziyarete Okul Müdürü İlkay Kotan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Arapgir Malatya Tübitak Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title