Haberler

Tomarza Ülkü Ocakları yeni binası dualarla açıldı

Güncelleme:

Tomarza Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti.

Tomarza Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti.

Tomarza Ülkü Ocakları yeni hizmet binası Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, Tomarza MHP İlçe Başkanı H. İbrahim Özcan, Tomarza AK Parti İlçe Başkanı Erhan Şahin, Tomarza Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şahin ve partililerin katılımlarıyla gerçekleşti. Programın onur konuğu olan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik'in karşılama töreninden sonra Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve Tomarza MHP İlçe Başkanı H.İbrahim Özcan tarafından açılış kurdelesinin kesilmesi ile resmen açılmış oldu. Ülkü Ocakları Başkanı Çelik, yeni hizmet binası gezerek çeşitli bilgiler aldı. Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Çelik yapmış olduğu açılamada; "Yeni hizmet binasının tüm Tomarza'ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak İlhamını 5 bin yıllık Türk tarihinden alan ocağımız, Türklük ve İslam yolunda faaliyetlerine, hizmetlerine devam etmektedir. Davamızdan ve liderimizin çizgisinden ayrılmadığı müddetçe, her kardeşimizin şerefi bizlere emanettir" diyerek yeni açılan Tomarza Ülkü Ocakları hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Davut Şahin Kayseri Tomarza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title